Χωρίς να ιδρώσει ο ΠΑΟΚ

19:26 10/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη με 3-1 απέναντι στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Με αυτό το τρίποντο οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στις νίκες στην διοργάνωση, ενώ ο Ατρόμητος γνώρισε μια ήττα μετά τη νίκη της προηγούμενης αγνωιστικής.

Το ματς

Πολύ δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο να θέλουν να δώσουν ένα

γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο έδειξαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν αρκετά τους Περιστεριώτες με τον Λίνο να μετουσιώνει αυτή την κυριαρχία σε γκολ στο 17ο λεπτό, όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, έκανε το 1-0. Το πέναλτι που κέρδισε ο Ζουέλα και εκτέλεσε ο Βιεϊρίνια διπλασίασε τα τέρματα για τον ΠΑΟΚ και τον έστειλε στα αποδυτήρια με καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο απειλητικός, έριξε την απόδοσή του στηριζόμενος στο 2-0 του πρώτου ημιχρόνου και ο Ατρόμητος φρόντισε να το εκμεταλλευτεί, μειώνοντας σε 2-1 με σουτ από τον Μπρίτο στο 60ο λεπτό. Έπειτα ο ΠΑΟΚ δεν άφησε την ευκαιρία ν πάει χαμένη και τον Στέφανο Αθανασιάδη σφράγισε τη νίκη, όταν και έκανε ένα υποδειγματικό πλασέ στις καθυστερήσεις. 'Ετσι το ματς τελειώσει με την ομάδα του Λάζλο Μπόλνι να παίρνει μια νίκη χωρίς άγχος.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Έτο, Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Λάζαρ (90' Αρίας), Φωτάκης (73' Ίβιτς), Σαλπιγγίδης (69' Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Ζουέλα, Γιαννούλης (46' Σφακιανάκης), Τάτος, Μπάλλας, Μπρίτο (85' Μακρής), Επστάιν, Πίτου Γκαρσία (53' Αναστασάκος), Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα