«Τσίμπησε» βαθμό ο Παναιτωλικός

20:09 18/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Θ. Κολοκοτρώνης»

ΔΙΑΙΤΗΤΉΣ: Γ. Κύζας

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός. Οι δύο ομάδες για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με το αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται δίκαιο. Οι Αρκάδες έβαλαν τέλος σε ένα θετικό σερί αγώνων, ενώ οι Αγρινιώτες μπορεί να πήραν το βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο

παρέμειναν χωρίς νίκη στο Πρωτάθλημα.

Απόλυτα ισορροπημένο το ματς στα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να «διαβάσουν» τον αντίπαλο. Ο Αστέρας Τρίπολης ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στο 26΄με κεφαλιά του Μπαράλες, στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι συνήλθαν γρήγορα από το σοκ και δέκα λεπτά αργότερα έφτασαν στην ισοφάριση με τέρμα που σημείωσε ο Μορένο μετά από εξαιρετική κάθετη του Μαρτίνες.

Και στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές. Οι Αρκάδες διαμαρτύρονται για δύο μαρκαρίσματα πάνω στον Μπαράλες μέσα στη μεγάλη περιοχή του Ράφαελ, ενώ τους ακυρώθηκε και γκολ στο 66' όταν ο Ρόλε έκανε το σουτ και ο Μάσα σύμφωνα με τον βοηθό εμπόδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Και μετά το 70ο λεπτό ο ρυθμός ήταν γρήγορος. Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και οι δύο ομάδες πατούσαν την αντίπαλη περιοχή, κάνοντας φάσεις. Στα τελευταία λεπτά, οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη φάση. Ο Αστέρας Τρίπολης είδε την προβολή του Σανκαρέ στο 83' να φεύγει άουτ, ενώ ο Παναιτωλικός στο 85' είδε τον Πάρα να σταματάει πάνω στη γραμμή σουτ. Η τύχη γύρισε τη πλάτη στους γηπεδούχους όταν στη τελευταία φάση του αγώνα η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ράφαελ.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο(87' Μούκαμ), Ουσέρο, Μάσα, Ρόλε, Γιαννιώτας(70' Πάρα), Μπαράλες(79' Μπακασέτας)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κέβιν, Μπαχεράνο, Κούσας, Μαλεζάς, Γοδόι, Κόρμπος(75' Καλογέρης), Φωτάκης(88 ‘ Κουτρομάνος), Μαρτίνες, Βιγιαφάνιες(76' Κάπελ), Μορένο

Keywords
Τυχαία Θέματα