Τραπατόνι: Θαυμάσια ομάδα η Ελλάδα

10:34 15/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ιρλανδίας ηττήθηκε στο Δουβλίνο από την Εθνική Ελλάδας με 1-0 και ο Τζιοβάνι Τραπατόνι αναφερόμενος στην ελληνική ομάδα υπογράμμισε πως είναι μια σπουδαία ομάδα που διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα και χαρακτήρα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιρλανδίας τόνισε: "Η Ελλάδα είναι μια θαυμάσια ομάδα με παίκτες με χαρακτήρα και προσωπικότητα. Εμείς

προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά και το κάναμε. Τα πρώτα λεπτά παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο μέχρι να δεχθούμε το γκολ".
Για την εικόνα της ομάδας του, ο Τραπατόνι πρόσθεσε: "Είδα μια ομάδα γρήγορη, φρέσκια και έτοιμη για να παλέψει για το αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε ένα γκολ αλλά και μετά από αυτό συνεχίσαμε να προσπαθούμε για το καλύτερο κάτι που ήταν δύσκολο. Κερδίσαμε 14 κόρνερ, όμως τα κόρνερ δεν είναι γκολ. Ο Κόουλμαν ήταν καταπληκτικός. Για εμένα ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Ήταν γρήγορος με προσωπικότητα και μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στην ομάδα. Χάσαμε το παιχνίδι. Είναι κρίμα αλλά πρέπει να δούμε την εμφάνιση της ομάδας και να πάρουμε αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Πρέπει να μείνουμε και στην προσωπικότητα που έδειξαν οι παίκτες μας. Είχαμε μια καλή προσέγγιση μετά από μια κακή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Γερμανία και ένα βαρύ σκορ".
Για το πέναλτι στο χέρι του Σταφυλίδη στα πρώτα λεπτά που δε δόθηκε υπέρ της Ιρλανδίας, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: "Όλοι οι άνθρωποι είδαν πως έπρεπε να μας δώσει ένα πέναλτι. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Φαίνεται ξεκάθαρα από την τηλεόραση ότι έπρεπε να το δώσει ο διαιτητής".

Keywords
Τυχαία Θέματα