Ζορίζονται οι Χιτ

10:14 15/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πάλευε μόνος του και οι Μαϊάμι Χιτ συνέχισαν τις μέτριες εμφανίσεις τους γνωρίζοντας την ήττα από τους Λος Άντζελες Κλίπερς με 107-100. Κορυφαίοι για τους νικητές, που έφτασαν στην τέταρτη σερί επιτυχία τους, ήταν ο Τζαμάλ Κρόφορντ με 22 πόντους και ο Μπλέικ Γκρίφιν με 20 πόντους και 14 ριμπάουντ. Για τους πρωταθλητές Χιτ, ο Τζέιμς με 30 πόντους δεν μπόρεσε να αποτρέψει την τρίτη εφετινή ήττα.
- Στην παράταση οι Σικάγο Μπουλς κέρδισαν τους Φίνιξ Σανς στην Αριζόνα με 112-106 χάρη στον εξαιρετικό Κάρλος Μπούζερ που πέτυχε 28 πόντους και

μάζεψε 14 ριμπάουντ. Η νίκη αυτή ήταν η δεύτερη σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια για τους Μπουλς που συνολικά στην σεζόν έχουν πέντε νίκες σε οκτώ παιχνίδια. Όσο για τους Σανς, ο Σκόλα ήταν ο κορυφαίος με 24 πόντους και 14 ριμπάουντ.
- Ο Χάρισον Μπαρνς με 19 πόντους και ο Ντέιβιντ Λι με 18 πόντους βοήθησαν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από δυο σερί ήττες επικρατώντας των Ατλάντα Χοκς με 92-88. Ο Ουίλιαμς με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Χοκς που αγωνίστηκαν χωρίς τον Αλ Χόρφορντ λόγω αδιαθεσίας της τελευταίας στιγμής.
- Πρώτα ήταν οι Χιτ τώρα ήταν η σειρά της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για να μάθει τι εστί Γκρίζλις με την ομάδα του Μέμφις να επικρατεί με 107-97 μέσα στην Νέα Ορλεάνη. Ο Ρούντι Γκέι με 28 πόντους και ο Ζακ Ράντολφ με 20 ήταν εκείνοι που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε οι Μέμφις Γκρίζλις να φτάσουν στις έξι συνεχόμενες νίκες. Για την Θάντερ αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα σε έξι παιχνίδια μέσα στην Νέα Ορλεάνη για φέτος με τον Κέβιν Ντουράντ να πετυχαίνει 34 πόντους στην καλύτερη εφετινή του εμφάνιση.
- Στην Βοστώνη, οι Σέλτικς δυσκολεύτηκαν αλλά έκαμψαν την αντίσταση των Γιούτα Τζαζ κερδίζοντας τους με 98-93. Ο Πολ Πιρς με 23 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές ενώ ο Ραζόν Ρόντο πριν αποχωρήσει με διάστρεμμα μοίρασε 10 ασίστ και για 32ο παιχνίδι έχει διψήφιο αριθμό ασίστ και κυνηγά το ρεκόρ του Τζον Στόκτον με 37 παιχνίδια. Ο Μίλσαπ με 20 πόντους και 12 ριμπάουντ ξεχώρισε από τους Γιούτα Τζαζ.
- Στην Φιλαδέλφεια και μετά από εννιά παιχνίδια, οι Ντιτρόιτ Πίστονς έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στην σεζόν επικρατώντας των Σίξερς με 94-76. Ο Γκρεγκ Μονρό με 19 πόντους, 18 ριμπάουντ και 6 ασίστ ήταν ο καλύτερος των Πίστονς ενώ ο Άλεν με 14 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Φιλαδέλφεια Σίξερς.
- Έτσι μετά την νίκη των Πίστονς, η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη είναι οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς που τα ξημερώματα έχασαν για έβδομη σερί φορά, από τους Ντάλας Μάβερικς με 107-101. Ο Μέιο με 25 πόντους και ο Κέιμαν με 23 ήταν οι καλύτεροι για τους Μάβερικς με τον Κρόφορντ να πετυχαίνει 21 πόντους για λογαριασμό των Ουίζαρντς.
- Με καλάθι του Κέμπα Γουόκερ 0.7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, οι Σάρλοτ Μπόμπκατς κέρδισαν 89-87 τους Τίμπεργουλβς μέσα στην Μινεσότα. Πρόκειται για την τέταρτη νίκης σε επτά αγώνες για τους Μπόμπκατς οι οποίοι τελείωσαν την περασμένη σεζόν με 7 νίκες σε 65 αγώνες. Ο Γουόκερ πέρα από ήρωας τη
Keywords
Τυχαία Θέματα