Θετικός ο Καπόνο

Ο Τζέισον Καπόνο φαίνεται να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Παναθηναϊκού και ο ίδιος δείχνει θετικός στην προοπτική του Τριφυλλιού...
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «η Πράσινη», ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την απόκτηση του Τζέισον Καπόνο. Το πρόβλημα στο περιφερειακό σουτ είναι εμφανές, αφού μόνο ο Ματσιούλις έχει ανταποκριθεί
μέχρι στιγμής στον τομέα αυτό και οι «πράσινοι» ψάχνουν έναν παίχτη με «φαρμακερό» σουτ που θα προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στο σκοράρισμα.

Ο «εκλεκτός» όπως όλα δείχνουν δεν είναι άλλος από τον Καπόνο, που φημίζεται άλλωστε για το πολύ καλό σουτ που έχει. Μάλιστα ο παίκτης εμφανίζεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα. Oι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες και πιθανολογείται να κλείσει η συμφωνία εντός ολίγων ημερών.

Ο 31χρονος φόργουορντ έχει μείνει ελεύθερος από τους Λος Αντζελες Λέικερς και διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο ΝΒΑ, ξεκινώντας την καριέρα του εκεί τη σεζόν 2003-2004 απο τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ έχει περάσει και από τους Σάρλοτ, Μιαμι Χιτ, Τορόντο Ράπτορς, Φιλαδέλφεια και Λέικερς. Ο Καπόνο έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή το 2006, ως μέλος της ομάδας των Μαϊάμι Χιτ, έχει πολύ καλό σουτ (δύο φορές στην καριέρα του έχει κατακτήσει τον τίτλο στο διαγωνισμό τριπόντων στο ΝΒΑ), έχει ύψος 2.03 και παίζει στις θέσεις 2-3.
Keywords
Τυχαία Θέματα