Τουρέ: Μιλάει πολύ ο Μουρίνιο

12:20 14/3/2014 - Πηγή: AEK365

Για πολυλογία του Ζοσέ Μουρίνιο έκανε λόγο ο Γιάγια Τουρέ ο οποίος υποστήριξε πως ο Πορτογάλος μιλάει περισσότερο από όσο πρέπει λόγω της καλής σχέσης του με τον βρετανικό Τύπο ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει την αιχμή του για την περίοδο που ο Μουρίνιο ήταν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.
Σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα Marca, ο Ιβοριανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Νομίζω ότι μιλάει πολύ περισσότερο από πριν και αυτό ίσως γίνεται επειδή

αρέσει στον αγγλικό Τύπο. Είναι προπονητής και πρέπει να δείχνει πιο πολύ σεβασμό. Πάντα μιλάει για όλους και αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος. Για αυτό πάντα η Μπαρτσελόνα κέρδιζε την Ρεάλ όταν ήταν αυτός εκεί".
Αρκετές φορές ο Μουρίνιο έχει πει πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι φαβορί για τον τίτλο στην Premier League με τον Γιάγια Τουρέ να δηλώνει: "Όχι, δεν είμαστε καθόλου φαβορί. Η Τσέλσι είναι εννιά βαθμούς μπροστά. Ναι, έχουμε τρία παιχνίδια λιγότερα αλλά μπορεί να τα χάσουμε και τα τρία. Για μένα η Τσέλσι είναι το φαβορί".
Σε ερώτηση αν θα είναι αποτυχία για την Μάντσεστερ Σίτι η μη κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Τουρέ απάντησε: "Γιατί να είναι; Έχουμε κερδίσει ένα Κύπελλο (σ.σ. το Λιγκ Καπ). Δεν μπορούμε να το πούμε αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι ένας διαγωνισμός και μόνο μια ομάδα μπορεί να νικήσει ένα τρόπαιο. Δεν θα είμαστε αποτυχημένοι, όταν έχουμε κερδίσει ήδη κάτι. Τώρα θέλουμε να κατακτήσουμε περισσότερα, αλλά οι άλλες ομάδες θέλουν απελπισμένα να μας νικήσουν και πάντα θα είναι δύσκολο. Οι άλλες ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο απέναντι μας. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είμαστε μηχανή".

Keywords
Τυχαία Θέματα