Σ.Φ ΑΕΚ Κατερίνης: Γηπεδάρα, ομαδάρα με ηγέτη Μελισσανίδη!

12:08 14/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φίλων ΑΕΚ Κατερίνης σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις για την διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 1) Οι κυριοι γραφικοι να μας αδειασουν την γωνια.Ειναι ανεπιθυμητοι για τον κοσμο μας.Η γραφικοτητα τους δεν εχει ορια.Αρκετα τραβηξε και ρεζιλευτηκε ο κοσμος μας με τις περιοδειες τους στα καναλια.Ο κοσμος μας εχει εξοργιστει με τα καμωματα τους.Ενα δρομο εχουν

και μονο.Να εξαφανιστουν γιατι στα ονειρα μας και στην ιδια την ζωη μας,δεν εχουν καμια θεση!!!Ουτε ο ποιο μεγαλος αντιπαλος,εχθρος της ΑΕΚ δεν θα εκανε τετοια κινηση αυτη την περιοδο.Κι ομως αυτοι στα μουλωχτα προσπαθησανε να δημιουργησουν προβλημα αγνοωντας τον ΛΑΟ ΜΑΣ.Δεν ειναι ΑΕΚ και το δειχνουν.

2) Ο κυρ. Οικονομοπουλος εκανε ενα αγωνα ολα αυτα τα χρονια.Κανεις δεν τον ενοχλησε και ολοι περιμεναμε τα αποτελεσματα.Ομως δεν τον δινει κανενας μα κανενας το δικαιωμα να παιζει με τα τα ονειρα μας και την ιδια την ζωη μας.Εκτος αναρωτιομαστε εαν του τα δινουν αυτοι που μικρυναν την ΑΕΚ για να την ελεγχουν.Εκτος αναρωτιομαστε εαν παιζει το παιχνιδι καποιου εχθρου μας.Δεν ειναι ΑΕΚ και το ξερουμε.Δεν μπορει ομως να μας αγνοει και να μας εξοργιζει και αυτος.

3) Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΓΗΠΕΔΑΡΑ,ΘΕΛΕΙ ΟΜΑΔΑΡΑ και γυρναει την πλατη σε μικροτητες,αντιδρασεις και εκβιασμους.Εχουμε ΗΓΕΤΗ τον Δημητρη Μελισσανιδη που μπορει να κανει τα ονειρα μας πραγματικοτητα και την ΑΕΚ πανισχυρη με τιτλους και περηφανη.Αυτος ο δρομος υπαρχει μονο και αυτον ακολουθουμε πιστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα