Το «σοκ» έπιασε στον Πανιώνιο

19:09 24/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 23η αγωνιστική

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Η. Σπάθας

Ανάσα για τον Πανιώνιο που με τον Κώστα Παναγόπουλο πλέον στον πάγκο του νίκησε με 2-0 τον Πανθρακικό. Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος με την ομάδα της Θράκης να είναι άστοχη και να μην μπορεί να μπει στο ματς.

Η πρώτη φάση ανήκε στους φιλοξενούμενους

όταν στο 12' ο Λουσέρο από καλή θέση σούταρε άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Παπαδόπουλος έβγαινε μόνος του με τον γκολκίπερ του Πανιωνίου αλλά ο επόπτης σήκωσε λανθασμένα τη σημαία. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 33' με κεφαλιά του Καπάνταη και δύο λεπτά μετά άνοιξαν το σκορ. Ο Σάμαρης εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον Βροντορά να κάνει λάθος υπολογισμό και την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και τελικά να καταλήγει στα δίχτυα του. Στο 41' ήρθε και το 2-0 χάρη στην πολύ ωραία ενέργεια και το εξαιρετικό σουτ του Καπάνταη. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ο Πανθρακικός έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να μπει και πάλι στο ματς. Στο 44' με τον Λαδάκη και δευτερόλεπτα μετά με κεφαλιά του Σέρφα.

Σχεδόν με τη σέντρα στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός απείλησε και πάλι με τον Παπαδόπουλο να σουτάρει άουτ από πλάγια θέση. Στο 56' το φάουλ του Βαϊρουά "αναχαιτίστηκε" εύκολα από τον Γιαννακόπουλο. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε πολύ κακό και η επόμενη φάση ήταν ένα σουτ του Παπαδόπουλου στο 89' το οποίο έδιωξε ο γκολκίπερ του Πανιωνίου. Στο 90' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Ρόκας με δεύτερη κίτρινη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Ρόκας, Παντίδος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Σάμαρης, Κολοβός (76'Ντούνης), Γουνδουλάκης, Καμπάνταης, Αραβίδης, Ανδράλας (64'Κουλουχέρης)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Βαϊρουά (78'Κοντογουλίδης), Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Ντιόγκο, Μουνάφο, Τζανής (59'Μίνγκας), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης (69'Καστελάν)

Keywords
Τυχαία Θέματα