Έχασε κι άλλο έδαφος η Ντόρτμουντ

18:35 24/2/2013 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ- ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ:1-1
Γήπεδο: Μπορύσια Παρκ

Το πρώτο γκολ του Αμίν Γιουνές στην Μπουντεσλίγκα στάθηκε αρκετό για να δώσει τον βαθμό στην Γκλάντμπαχ απέναντι στην Ντόρτμουντ (1-1), αποτέλεσμα που δεν ευνόησε καμιά τους.


Το σκορ άνοιξαν στο 31' οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι που κέρδισε (από τον αντίπαλο τερματοφύλακα Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν) και μετέτρεψε σε γκολ ο Μάριο Γκέτσε. Η ισοφάριση

ήρθε στο 67' με... ριμπάουντ και σουτ του Αμίν Γιουνές από τα 15 μέτρα.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Ντάεμς, Βεντ, Στρανζλ, Νορντβάιτ, Ντομίνγκες, Μαρξ, Γιάντσκε, Ρουπ 90+3' Μπρούερς), Γιούνες (80΄Μλάπα), Χάνκε (64' Ντε Γιονγκ)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Χούμελς (46΄Σαντάνα), Πίστσεκ (82' Σαχίν), Σούμποτιτς, Σμέλτσερ, Κελ, Γκρόσροϊτς, Γκιντογκάν, Γκέτε, Λάιτνερ (71' Μπάινερ), Ρόις.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ- ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 0-0
Γήπεδο: Τρόλι Αρίνα

Η Λεβερκούζεν άφησε αναξιοποίητο το στραβοπάτημα της Ντόρτμουντ και μένοντας στο 0-0 με τη Γκρόιτερ Φιρτ παραμένει τρίτη.
Χρυσή ευκαιρία να περάσει δεύτερη στη βαθμολογία της Bundesliga έχασε η Λεβερκούζεν, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής έμεινε στο 0-0 στην έδρα της ουραγού Γκρόιτερ Φιρτ.

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της Ντόρτμουντ με τη Γκλάντμπαχ (1-1), στις «ασπιρίνες» αρκούσε μία νίκη για να προσπεράσουν τους πρωταθλητές, αλλά απέτυχαν να την πάρουν και παραμένουν τρίτες και στο -1 από την Μπορούσια.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ: Χεσλ, Μαβράι, Σόμπιεχ, Ζίμερμαν, Μπαμπά. Πριμπ (61' Πέκοβιτς), Φϊρστνερ (67' Τρινκς), Κλάους, Γκάις, Πλεντλ, Ντούρντιτ (46' Αζέμι)

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Μππενισχ, Τοπράκ, Βολσκάιντ, Καρβαχάλ. Ρόλφες (71' Χέγκελερ), Μπέντερ (69' Σαμ), Κάστρο, Ράιναρτζ (89' Μίλικ), Κίσλινγκ, Σούρλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα