Έχασε και έπεσε τρίτος ο Παναθηναϊκός

17:03 19/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

31η αγωνιστική

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Κομοτηνή

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας

Ο Πανθρακικός με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις και άλλο ένα προσφορά του Στιλ, νίκησε με 2-1 τον Παναθηναϊκό για την 31η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και παραμένει ζωντανός στο κυνήγι

της παραμονής. Οι «πράσινοι» από την άλλη έπεσαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Με 10 παίκτες αγωνίστηκαν οι φιλιξενούμενοι από το 60', λόγω της αστείας αποβολής του Μπούρμπου.

Το ματς

Ο Παναθηναικός ο οποίος αγωνίστηκε με φουλ επίθεση, μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έκλεισε τον Πανθρακικό στην εστία του από τα πρώτα λεπτά χωρίς όμως να έχει κάποια σπουδαία φάση εκτός από μία ευκαιρία στο 8' με τον Καρέλη. Ο Πανθρακικός όμως ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ με τον Ιγκόρ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους μετά από τραγικό λάθος του Στίλ.

Ίδια εικόνα στο ματς και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναικό να πιέζει και τελικά να φέρνει το ματς στα ίσια με τον Σίλντεφελντ στο 55ο λεπτό με ωραία κεφαλιά.

Το γκολ του Παναθηναικού έβαλε....φωτιά στο ματς. Οι πράσινοι ανέβασαν ρυθμό και λίγο αργότερα έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πετύχουν την ανατροπή με τον Καρέλη στο 58'. Δύο λεπτά αργότερα αλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες μιας και αποβλήθηκε ο Μπούρμπος για τον ΠΑΟ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, απόφαση πάντως που χαρακτηρίζεται "τραβηγμένη".

Ο ΠΑΟ ήταν όμως αυτός που πάλι έκανε επίθεση και στο 67' πέτυχε γκολ με τον Πέτριτς αλλά ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στα τελευταία λεπτά λίγο έλειψε και πάλι ο Σίλντεφελντ να πετύχει και δεύτερο τέρμα και να κάνει μόνος του την ανατροπή στο ματς αλλά αυτή τη φορά ο Αθανασιάδης τον σταμάτησε σωτήρια.

Στα τελευταία λεπτά ο Πανθρκικός ανέβηκε ψηλά, πίεσε και πάλι στις καθυστερήσεις με τον Τζάνη αυτή τη φορά πέτυχε το 2-1 και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής.

Πανθρακικός(Χοσέ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Ρομέου, Κάσες(55' Παπαγεωργίου), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ίγκορ, Ντιγκινί, Μελίσσης, Ηλιάδης(70' Τζάνης), Ποτουρίδης

Παναθηναϊκός(Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Κλωναρίδης(65' Πέτριτς), Μπεργκ(65' Πράνιτς), Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης(81' Κουτρουμπής), Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούι, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος

Keywords
Τυχαία Θέματα