Κούπα για την ΑΕΚ Κ15

17:51 19/4/2015 - Πηγή: AEK365

Το σήκωσε η ΑΕΚάρα. Ακόμα μία κούπα για τις Ακαδημίες της ΑΕΚ που αποδεικνύουν το πόσο καλή δουλειά γίνεται στα τμήματα Υποδομής της Ένωσης.

Η Κ15 κατέκτησε το "2ο The Cup of Rodos Knights 2015" το οποίο έγινε στην Ρόδο, νικώντας στον τελικό τον ΠΑΟΚ με το εμφατικό 4-1.

Το Τμήμα του Σταύρου Λέτσα από την αρχή της διοργάνωσης έδειξε πως έχει πάει με... καλό σκοπό στο νησί και αφού πρώτα ξεπέρασε

τα εμπόδια των Ιπποτών και του Διαγόρα και γνωρίζοντας ανώδυνη ήττα από τον Πανιώνιο προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Στο δρόμο των "κιτρινόμαυρων" βρέθηκε η Μπεσίκτας την οποία κέρδισε η ΑΕΚ στα πέναλτι για να φτάσουμε στον Μεγάλο Τελικό, όπου η Κ15 με γκολ των Μπακίρη (2), Καράμπελα και Μπογκντάνι κατέκτησε το τρόπαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κιτρινόμαυροι καταχειροκροτήθηκαν για τις εμφανίσεις τους ενώ ο Μανόλης Μπακίρης, ο επιθετικός της Κ15 της Ένωσης γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους μιας και έχει καταγωγή από την Ρόδο.

Η αποστολή της ΑΕΚ της οποίας ηγείται ο Δημήτρης Σαραφίδης, βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να γυρίζουν γεμάτοι εμπειρίες και με την κούπα στα χέρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα