Το πάλεψε η Βαλένθια αλλά...

23:40 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16" - Επαναληπτικός

ΠΑΡΙ ΣΕΝΤ ΖΕΡΜΕΝ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 1-1 (2-1)

ΓΗΠΕΔΟ: Παρκ ντε Πρενς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)

Η Βαλένθια πάλεψε στο Παρίσι αλλά το τελικό 1-1 έδωσε την πρόκριση στην Παρί Σεν Ζερμέν που είχε σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο ματς στο Λεβάντε.

Κακό το πρώτο μέρος με την πρώτη

μεγάλη φάση να έρχεται στο 15ο λεπτό όταν ο Σολδάδο βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό και ο Σιρίγκου μπλόκαρε. Στο 44' ο γκολκίπερ της Παρί έδιωξε δύσκολα το σουτ του Ζόνας. Στο 55' όμως ο Βραζιλιάνος με φοβερό σουτ δεν άφησε περιθώρια και έκανε το 0-1 για τη Βαλένθια βάζοντας τη στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η απάντηση όμως της Παρί ήρθε άμεσα καθώς στο 66' μετά από λάθος του Παρέχο στο κέντρο ο Λαβέτσι έκλεψε και με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-1. Μέχρι το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν καλά το ματς και χωρίς τη μεγάλη φάση ολοκληρώθηκε.

ΠΑΡΙ Σ.Ζ.: Σιρίγκου, Ζαλέ (27'Φαν ντερ Βιλ), Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μάξγουελ, Ματουιντί, Μότα (58'Γκαμεϊρό), Σαντόμ, Λούκας Μόουρα (83'Σακό), Παστόρε, Λαβέτσι.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Μπαραγκάν, Βίκτορ Ρουίθ, Ματιού, Σισοκό, Αλμπέλδα (46'Μπανέγκα), Τίνο Κόστα, Παρέχο, Φεγκουλί (63'Πιάτι), Ζόνας (76'Βαλντές), Σολδάδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα