Η επιστροφή της «Κυρίας»

23:40 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΣΕΛΤΙΚ: 2-0 (3-0)
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Με χαρακτηριστική άνεση κέρδισε τη Σέλτικ με 2-0 η Γιουβέντους και πανηγύρισε την πρόκριση στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή των «μπιανκονέρι» σε φάση των 8 του Τσάμπιονς Λιγκ από τη σεζόν 2005-06.

Το ματς ήταν πάρα πολύ κακό στο πρώτο τέταρτο με μοναδική αξιόλογη φάση ένα σουτ του Κουαλιαρέλα στο 15', το οποίο έφυγε άουτ, ενώ στο 21' ο Λέντλεϊ

έκανε το σουτ από τα αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. ωστόσο στο 24' η Γιουβέντους πήρε κεφάλι στο σκορ, καθώς ο Φόρστερ απέκρουσε ασθενώς το σουτ του Κουαλιαρέλα και ο Μάτρι στην επαναφορά έσπρωξε στα δίχτυα την μπάλα. Στο 28' ο Κόμονς σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Χούπερ και ο Μπουφόν απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κουαλιαρέλα έβγαλε την αντεπίθεση για την Γιουβέντους, πάσαρε στον Βιοδάλ στα δεξιά, αλλά το σουτ του Χιλιανού πέρασε λίγο άουτ. Η Σέλτικ παρότι ουσιαστικά είχε αποκλειστεί πίεσε και στο 35' ο Σαμαράς έκανε πολύ ωραία ενέργεια από τα αριστερά, έκανε μία σέντρα σουτ, αλλά ο Χούπερ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στο κενό τέρμα, ενώ στο 42' ο Μπουφόν είπε όχι σε σουτ του Καγιάλ και στο 44' ήταν η σειρά του Φόρστερ να αποκρούσει το σουτ του Βιδάλ.

Στο 58ο λεπτό ο Άμπροουζ έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπουφόν αλλά στο 65' η Γιουβέντους πέτυχε και 2ο γκολ. Ο Πίρλο έβγαλε πανέμορφα για τον Βιδάλ, εκείνος γύρισε στον Κουαλιαρέλα που προ κενής εστίας έκανε το 2-0. Στο 83ο λεπτό ο Σαμαράς βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Πελούζο (58' Ασαμόα), Βιδάλ (6' Ίσλα), Πογκμπά, Πίρλο, Μαρόνε, Παντοΐν, Κουαλιαρέλα, Μάτρι.

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Μάθιους (52' Φόρεστ), Μουλγκριού, Γουίλσον, Ιζαγκουάιρ, Κόμονς (73' Νουιούι), Βανιάμα (46' Αμπρόουζ), Λέντλεϊ, Καγιάλ, Σαμαράς, Χούπερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα