Την ξανάκανε παγκόσμιο Brand πριν την ανεβάσει στη Σούπερ Λιγκ!

20:04 19/8/2014 - Πηγή: AEK365

Η μεγαλύτερη είδηση του μήνα ίσως και του καλοκαιριού ανακοινώθηκε πριν λίγο από την ΑΕΚ. Η JEEP, μία από τις πιο αναγνωρισιμες φίρμες του κόσμου που έχει "βαφτίσει" με το όνομα της μια ολόκληρη κατηγορία αυτοκινήτων, θα είναι στο μπροστά μέρος της φανέλας της ΑΕΚ για την σεζόν 2014-2015. Στην ΑΕΚ και στην... Γιουβέντους από όλη την Ευρωπη.

Και η Γιουβέντους είναι τρεις σερί φορές πρωταθλήτρια Ιταλίας και, το κυριότερο, η οικογένεια Ανιέλι είναι ο μεγαλομέτοχος της Chrysler στην Ευρωπη.

Η μεγάλη ειδηση λοιπόν ειναι φυσικά η ΑΕΚ που πριν ανέβει στη Σούπερ Λιγκ έγινε πάλι χάρη στον Δημήτρη Μελισσανίδη παγκόσμιο Brand. Η είδηση μπορεί να χαρακτηριστεί και ιστορική αφού από το καλοκαίρι του 2010 μέχρι σήμερα η μοναδική επαγγελματική ομάδα που έβαλε στο μπροστά μέρος της φανέλας της μια μεγάλη φίρμα και όχι ΟΠΑΠ ή... ίδρυμα ειναι η ΠΑΕ ΑΕΚ. Είναι ένα μήνυμα που έστειλε η ΑΕΚ τόσο για την δυναμική την δική της όσο και το τι πρεπει να κάνουν οι άλλες ομάδες που στηριζονταν στο ότι αφού ο ΟΠΑΠ ήταν βασικός χορηγός στην ΠΑΕ ΑΕΚ θα έπρεπε για... ηθικούς λόγους να είναι και στον Λεβαδειακό, την Κασσιόπη Κέρκυρα, τον Πλατανιά κτλ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα