«Ποιοτική ομάδα με καλούς Αργεντίνους ο Αστέρας»

20:04 19/8/2014 - Πηγή: AEK365

Σε τοποθετήσεις του στον Τύπο του Ισραήλ ο Ζάχαβι τόνισε για τον επερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το Γιουρόπα Λιγκ τόνισε αρχικά: «Από προπόνηση σε προπόνηση και αγώνα σε αγώνα γινόμαστε καλύτερα. Προσαρμοζόμαστε όλο και περισσότερο. Τα παιχνίδια αυτά του Γιουρόπα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι για να αναδείξουμε τις ικανότητές μας και το πως μπορούμε να διαχειριστούμε δύσκολους αγώνες».

Αναφορικά με την εικόνα της ομάδας του ισχυρίστηκε: «Έχουμε φτάσει σε καλό επίπεδο όμως θέλουμε ακόμα δουλειά στον επιθετικό τομέα. Πρέπει να γίνουμε πιο αποφασιστικοί και ουσιαστικοί».

Για τα διπλά ματς με τον Αστέρα και το έμψυχο υλικό και την εικόνα των Αρκάδων είπε: «Ο Αστέρας είναι μία ποιοτική και επικίνδυνη ομάδα με καλούς Αργεντίνους παίκτες.

Για εμάς είναι καθοριστικοί αυτοί οι αγώνες. Θέλουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην πρώτη αναμέτρηση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Όσο για μένα και τα όσα γράφονται δεν είμαι μόνο εγώ στην ομάδα. Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Το θέμα είναι να λειτουργήσουμε ως ομάδα και να πάρουμε αυτό που επιθυμούμε από το πρώτο ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα