Μπατίστα: «Μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός»

Στην Αθήνα έφτασε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και ο Εστεμπάν Μπατίστα καθώς αύριο αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία των «πρασίνων» ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ουρουγουανός σέντερ τόνισε πως οι νταμπλούχοι Ελλάδος αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο, ενώ πως ρόλο στην μεταγραφή του έπαιξε και η παρουσία του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Αναλυτικά:

Για τον Διαμαντίδη και την ομάδα

γενικότερα: «Αισθάνομαι υπέροχα που θα είμαι μέλος μίας από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης με σπουδαίους αθλητές όπως είναι ο Διαμαντίδης. Είναι ένα κλαμπ με εκπληκτικούς φιλάθλους. Είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί χρόνια στην Ευρώπη και είναι σημαντικό που είμαι μέλος της».

Για τον Ιβάνοβιτς: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο η παρουσία του κυρίου Ιβάνοβιτς. Με είχε πάρει στην Ισπανία. Είναι καλό για μένα που έρχομαι σε μία ομάδα με προπονητή τον οποίο γνωρίζω. Αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για μένα που θα αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα της Ευρώπης».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός χτίζει μία νέα ομάδα είπε: «Πράγματι έχουμε μία ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες, ωστόσο έχουμε έναν έμπειρο προπονητή τον κύριο Ιβάνοβιτς ο οποίος ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση και μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά και να πετύχουμε κάτι πολύ καλό έχοντας όλοι κοινό στόχο».

Για τον κόσμο: «Υπόσχομαι ότι θα δουλεύω σκληρά προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πετύχει τους στόχους του».

Keywords
Τυχαία Θέματα