Τιμή σε Σολωμού-Πλατανιώτη

16:43 19/12/2012 - Πηγή: AEK365

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που διεξήχθη στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της Ολυμπιακής Επιτροπής βραβεύθηκαν οι Έλληνες Ολυμπιονίκες των αγώνων του Λονδίνου. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν όλα τα αστέρια του ελληνικού αθλητισμού, μεταξύ των οποίων και το δίδυμο της Συγχρονισμένης κολύμβησης Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη που κατέλαβε την 8η θέση στους Ολυμπιακούς.

Σε δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, τα κορίτσια κάνουν λόγο για μια πολύ ξεχωριστή βραδιά που τους έφερε μετά από τέσσερις μήνες ξανά στη μνήμη

τις όμορφες στιγμές από το Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη δήλωσε: «Ήταν όμορφη βραδιά, βραβεύθηκαν όλοι οι αθλητές της Ολυμπιάδας που κατέκτησαν την 8η ή καλύτερη θέση. Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς και το γεγονός της βράβευσης είναι πολύ σημαντικό. Μας δίνει δύναμη για την συνέχεια, καθώς ήταν αρκετά δύσκολα τα πράγματα για εμάς πέρσι, δεν υπήρχε σταθερό κέντρο προπόνησης μέχρι να εγκατασταθούμε στο κολυμβητήριο του Αγ. Κοσμά».

Για την δέσμευση που έδωσε ο κ.Ιωαννίδης για την λειτουργία όλων των εθνικών κολυμβητηριών της χώρας και οι δύο ελπίζουν στην τήρηση της υπόσχεσης αυτής, με την Δέσποινα Σολωμού να αναφέρει: «Τα ακούμε αυτά κάθε δύο χρόνια, πέρσι είχαμε αλλάξει πέντε κολυμβητήρια και πόλη. Ήταν πολύ μεγάλη δικαίωση η 8η θέση, αλλά και φέτος δεν υπάρχουν οι καταλληλότερες συνθήκες για την προετοιμασία μας».

Στόχος τους από εδώ κι έπειτα, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ιουνίου στην Σανγκάη, όπου θα δώσουν μάχη για να κρατήσουν την 8η θέση που κέρδισαν στο Λονδίνο και ίσως καταφέρουν και κάτι ακόμα καλύτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα