«Ικανοποιητικές εμφανίσεις στην Τουρκία»

16:30 19/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης Δημήτρης Αθυμαρίτης, ο οποίος συνόδευσε την ελληνική αποστολή στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη (12-16 Δεκεμβρίου), σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, αναφέρθηκε στις επιδόσεις των κολυμβητών μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς επίσης εκθείασε και τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωσή τους.

«Η φετινή συμμετοχή των παιδιών ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική

μπορώ να πω, δεδομένων μάλιστα των συνθηκών προπόνησης και προετοιμασίας τους γι' αυτούς τους αγώνες. Είναι γνωστό πως δεν υπάρχει στην Ελλάδα 25άρα πισίνα για να προετοιμαστούν κατάλληλα για τέτοιες διοργανώσεις. Με εξαίρεση τη Νόρα Δράκου, που λόγω ενός τραυματισμού της στα χέρια, δεν είχε την απόδοση που θα θέλαμε κι εμείς αλλά και η ίδια, οι δύο κολυμβητές μας (Βαζαίος-Γκολομέεβ) ικανοποίησαν ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις τους. Μάλιστα, οι εμφανίσεις του Ανδρέα Βαζαίου, ο οποίος έκανε 5 πανελλήνια ρεκόρ, καταλαμβάνοντας και τη 15η θέση στα 200μ. Μικτής Ατομικής Ανδρών, αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον», δήλωσε αρχικά ο κ. Αθυμαρίτης και συνέχισε αναφερόμενος στην ίδια τη διοργάνωση:

«Άριστη οργάνωση από τους Τούρκους. Κατάφεραν να κατασκευάσουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα 25άρα πισίνα σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Ωστόσο, είναι λυπηρό το γεγονός πως η ελληνική τηλεόραση δεν μετέδωσε μια τόσο σημαντική διοργάνωση, όπως είναι ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα