«Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

20:23 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μία εβδομάδα απομένει μέχρι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα OPEN WATER Ανδρών-Γυναικών που πρόκειται να διεξαχθεί στο Πιομπίνο της Ιταλίας από τις 12 έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Η μοναδική γυναίκα της ελληνικής αποστολής, η Κέλλυ Αραούζου, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την πορεία της προετοιμασίας της ενόψει του πρωταθλήματος αλλά και τις προσδοκίες της από αυτό:

«Η προσπάθεια που έκανα το καλοκαίρι έχει πάει αρκετά πίσω λόγω

μιας γαστρεντερίτιδας που με ταλαιπωρεί εδώ και λίγες μέρες. Δυστυχώς, αυτό συνέβη την χειρότερη περίοδο. Ωστόσο, πιστεύω ότι από αύριο θα είμαι πολύ καλύτερα και θα μπορέσω να επιστρέψω ξανά στην πισίνα για να προπονηθώ», δήλωσε η νεαρή κολυμβήτρια και συνέχισε αναφερόμενη στους στόχους που έχει θέσει:

«Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις. Γενικότερα, θέλω να διατηρώ χαμηλούς τόνους. Δεν μπορώ να πω ότι πάω στο Πρωτάθλημα για να κερδίσω μετάλλια ή μία θέση στην οκτάδα. Πηγαίνω για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα προσπαθήσω για ό,τι καλύτερο. Στο αγώνισμα των 5χλμ. θα επιθυμούσα μια θέση στην δεκάδα και μια πολύ καλή εμφάνιση στη σκυτάλη. Δεν ξέρω ακόμα αν θα πέσω στο αγώνισμα των 10χλμ. Είναι κάτι που θα συζητήσω με τον προπονητή μου και θα το αποφασίσουμε από κοινού ανάλογα με την πορεία της υγείας μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα