«Δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση, αλλά…»

20:07 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Για τις τελευταίες ώρες εν Ελλάδι, πριν το Ευρωπαϊκό της Ρωσίας, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας Νέων Γυναικών, Γιώργος Μορφέσης.

Ο Έλληνας τεχνικός, αναφέρθηκε στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, η οποία προπονείται στον Αγ. Κοσμά με την ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης λέγοντας: «Έχουμε μπει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας. Έχουμε κάνει ένα φιλικό με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, και αναμένεται να κάνουμε ακόμη 2-3, που θα μας βοηθήσουνε».

Τέλος μίλησε για τους βασικούς αντιπάλους της Εθνικής στην Ρωσία,

αλλά τόνισε την σημαντικότητα του χιαστί παιχνιδιού, αναφέροντας πάντως πως η ομάδα δεν είναι στο σημείο που θα μπορούσε να είναι. «Βασικοί αντίπαλοι στον όμιλό μας είναι η Ιταλία και η Ρωσία. Όσον αφορά τον άλλο όμιλο θα κοιτάξουμε να μαζέψουμε όσες πιο πολλές πληροφορίες, αφού πρέπει να χτυπήσουμε το καθοριστικό χιαστί παιχνίδι. Η ομάδα δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι, αλλά σε ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσουμε σοβαρά και μετρημένα, και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα