Αινίγματα στον ΠΑΟ

Το παζλ στον φετινό Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται αλλά οι τελευταίες κινήσεις δεν προκαλούν όχι μόνο ενθουσιασμό, αλλά φέρνουν και προβληματισμό. Καθώς οι θέσεις κλείνουν στους ψηλούς, το μπαμ με τον Φώτση δεν έγινε και το τριφύλλι θα έχει πολλά σημαντικά ερωτηματικά και αινίγματα την νέα σεζόν.

Ο ΠΑΟ ξεκίνησε τηρουμένων

των νέων συνθηκών και αναλογιών εξαιρετικά τις μεταγραφές του σε μια σεζόν ριζικών αλλαγών και με την αποκτηση του Ούκιτς που είναι πάικτης πρώτο-ράφι και ταίριαζε και στον Παναθηναϊκό των 20 και 25εκ, έφερε άνεμο αισιοδοξίας. Ο Μπράμος είναι επίσης ρολίστας πρώτο ράφι και το ερωτηματικό ήταν στην περιφέρεια ο Μασιούλις που είναι πάικτης πρώτης γραμμής για συμπληρωματικός σε μια πεντάδα ολ σταρ, επιπέδου πρώτης γραμμής ευρωλίγκα, αλλά έρχεται από σοβαρούς τραυματισμούς και απραξία. Και αυτό φάνηκε και στην εθνική Λιθουανίας το καλοκαίρι.

Βέβαια ο Μασιούλις είναι σε ηλικία άμεσης επιστροφής (27χρ) μόλις βρει τη ψυχολογία του και ο ΠΑΟ με ένα καλό Μασιούλις θα είναι καλύτερος από πέρσι σε αρχική πεντάδα συν τον ρολίστα ειδικών αποστολών Μπράμος. Συνεπώς το μεγάλο ερωτηματικό στους πράσινους ήταν η φροντ λάιν. Που νοσούσε από την αποχώρηση του Φώτση και το χάσμα μεγάλωσε ακόμα περισσότερο στην θέση 4 με την φυγή και του Καιμακόγλου.

Ο Πάνκο στα 35του όσο "κομάντο" από φυσική κατάσταση και αν είναι, έχει τα χρονάκια του και άλλο Χιπούσκοα που έπαιζε ελεύθερο μπάσκετ και χωρίς πίεση στην Ισπανία και άλλο ΠΑΟ. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η Χιπούσκοα δεν είχε καν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και άρα διπλά παιχνίδια την εβδομάδα. Άρα εδώ περιμένουμε τι θα πάρει ακόμα ο ΠΑΟ. Καθώς με τους 35αρηδες σχεδόν Τσαρτσαρή και Πάνκο δεν πας ευρωλίγκα.

Το κόλπο γκρόσο Φώτση δεν έγινε τελικά ποτέ παρά την επίμονη πραγματική προσπάθεια της δίοικησης της ΚΑΕ και έτσι αν ο ΠΑΟ δεν πάρει 4αρι πρώτης γραμμής θα έχει μεγάλο θέμα στο 4, ακόμα μεγαλύτερο από την τρύπα των τελευταίων δύο ετών. Όσον αφορά το 5αρι όμως έχει βρεθεί επίσης προ κακών επιλογών. Ο Σχορτσιανίτης για τα νέα δεδομένα είναι μια πολύ καλή επιλογή και ειδικά βάση των χρημάτων που δαπανήθηκαν. Αλλά ο Σχορτσιανίτης είναι κλασικά αίνιγμα σαν ιδιόρυθμος παίκτης και χαρακτήρας από πολλές πλευρές.

Ο καλός Σόφο για 20' θα είναι λίρα εκατό και χρυσή μεταγραφή ειδικά βάση κόστους. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση ο ΠΑΟ θα θέλει άλλο ένα Σόφο για το υπόλοιπο μισό του αγώνα. Ο Σκορδίλης δεν έχει καν εμπειρίες και είναι παίκτης 2-3' για τέτοιο επίπεδο και άρα το πιο πιθανό είναι να ανεβαίνει και ο Τσαρτσαρής στο 5'. Και καλά για Ελλάδα, αλλά για ευρωλίγκα αυτά είναι ημίμετρα κακής κοπής....

Συνεπώς ο ΠΑΟ περίμενε καλό 5αρι αμερικανό. Ο Άρμστρονγκ δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά στο σοφτ γαλλικό πρωτάθλημα με κοντύτερους αντιπάλους και ομάδες που δεν παίζουν άμυνα καν. Αν λοιπόν πας στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και στην ευρωλίγκα με τον Άρμστρονγκ τι θα περιμένεις επιθετικά ; Πάνω από 5-6π; Συνεπώς τι επιλογές θα έχει ο ΠΑΟ;

Όλοι θα κλείνουν σε Διαμαντίδη και Ούκιτς και ο Πα

Keywords
Τυχαία Θέματα