Πρόβλημα με Χολέμπας

20:07 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο επιθετικός της Σέλτικ αισθανόταν ενοχλήσεις στη μέση, ωστόσο έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και αγωνίστηκε και στο προπονητικό διπλό, όπου ο Πορτογάλος τεχνικός "έδειξε" την ενδεκάδα που πιθανότατα θα επιλέξει για την πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Στην ομάδα των "βασικών" του διπλού, σε σύστημα 4-4-2, ο Ορέστης Καρνέζης υπερασπίστηκε στην εστία, οι Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Νίκος Σπυρόπουλος συνέθεσαν το καρέ της άμυνας, οι Γιάννης

Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κώστας Κατσουράνης και Κώστας Φορτούνης την τετράδα του κέντρου, ενώ οι Φάνης Γκέκας και Κώστας Μήτρογλου σχημάτισαν το επιθετικό δίδυμο.

Για τους "αναπληρωματικούς", ο Αλέξανδρος Τζόρβας βρισκόταν στο τέρμα, δεξιά ο Λουκάς Βύντρα, στα στόπερ ο Στέλιος Μαλεζάς κι ο Δημήτρης Σιόβας, αριστερά ο Χοσέ Χολέμπας, στο κέντρο της μεσαίας γραμμής οι Ελίνι Δημούτσος και Σωτήρης Νίνης, έξω δεξιά ο Χάρης Μαυρίας, κεντρικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, έξω αριστερά ο Γιώργος Σαμαράς και στην επίθεση ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο 3ος τερματοφύλακας της αποστολής, Παναγιώτης Γλύκος, έκανε ατομικό πρόγραμμα με τον προπονητή τερματοφυλάκων.

Στο 2ο ημίχρονο του οικογενειακού διπλού, σε μία προσπάθεια που ξεκίνησε από το Μανιάτη, με τη μπάλα να βγαίνει δεξιά για τον Τοροσίδη, ο μπακ του Ολυμπιακού έβγαλε μία από τις γνωστές σέντρες του και βρήκε το Μήτρογλου, ο οποίος με όμορφη κεφαλιά νίκησε το Γλύκο (είχε περάσει στη θέση του Τζόρβα) κι άνοιξε το σκορ. Λίγο αργότερα, ο Φορτούνης προσπάθησε να χριστεί κι αυτός σκόρερ, αλλά το σουτ έξω από την περιοχή που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι του Γλύκου.

Οι "αναπληρωματικοί" ισοφάρισαν λίγο αργότερα, όταν μετά από κόρνερ και λάθος των "βασικών", ο Νίνης έκανε ένα τακουνάκι στο Βύντρα, ο οποίος γύρισε την μπάλα στην περιοχή κι ο Σιόβας που είχε μείνει ψηλά από την προηγούμενη φάση, πλάσαρε εύστοχα. Η απάντηση λίγο έλειψε να έρθει από τον Γκέκα, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε στο δοκάρι.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Χολέμπας λίγο πριν το τέλος, όταν σε μια διεκδίκηση της μπάλας με το Μανιάτη, χτύπησε στο δεξί πόδι και αποχώρησε κουτσαίνοντας. Τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας πήρε ο βοηθός του Σάντος, Αλέξανδρος Μανιάτογλου. Ο αστράγαλος του ακραίου μπακ του Ολυμπιακού γύρισε και υπάρχουν φόβοι ότι δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση της Παρασκευής (07/09, 21:30). Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Χολέμπας θα προλάβει να είναι ιατρικά έτοιμος για το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στη Λιθουανία. Απομένει η απόφαση του Σάντος εάν θα τον πάρει μαζί του στην αποστολή για τη Ρίγα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μήτρογλου, ο οποίος με 2 γκολ αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού υποδέχθηκε μία σέντρα του Σπυρόπουλου και με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-1 για τους "βασικούς".

Μετά το τέλος του οικογενειακού διπλού, χτύπησαν φάουλ οι Νίνης, Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος με το δεξί πόδι κι οι Σπ

Keywords
Τυχαία Θέματα