Τέρι: Πετάει μπουκάλια ο Μουρίνιο

13:39 26/3/2015 - Πηγή: AEK365

Τις αντιδράσεις του Ζοσέ Μουρίνιο στα ημίχρονα των αγώνων της Τσέλσι αποκάλυψε ο Τζον Τέρι με τον Πορτογάλο τεχνικό να πετάει μπουκάλια με νερό, όντας εκνευρισμένος, και ενώ η ομάδα του κερδίζει.

Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι, τόνισε: «Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέρει να εμπνέει τους ποδοσφαιριστές. Κανείς δεν ξέρει να το κάνει καλύτερα από αυτόν.
Μερικές φορές όταν χάνει η Τσέλσι στο ημίχρονο, που σπάνια συμβαίνει κάτι τέτοιο, περιμένεις να μπει στα αποδυτήρια και να φωνάξει. Αντίθετα, εμφανίζεται

πολύ ήρεμος και μας ενθαρρύνει: "Θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα βάλουμε γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο", είναι συνήθως τα λόγια του.
Υπάρχουν παιχνίδια που κερδίζουμε 3-0 στο ημίχρονο και πηγαίνουμε χαρούμενοι στα αποδυτήρια αρχίζει να ανάποδογυριζει τα τραπέζια και να πετάει μπουκάλια με νερό και αναρωτιέσαι από που να προέρχεται αυτός ο εκνευρισμός.
Αλλά βγαίνεις στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και η Τσέλσι κερδίζει 5-0 αντί για 3-1 ή 3-2. Ζει για τους παίκτες του και τα παιχνίδια. Κανένας άλλος προπονητής που έχω δουλέψει δεν ζει τόσο έντονα τα παιχνίδια όπως ο Μουρίνιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα