Δύο μέτρα και δύο σταθμά από Κοντονή

13:12 26/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ και οι άνθρωποι της είναι όπως φαίνεται ο μόνιμος στόχος του κυρίου Κοντονή. Ο υφυπουργός Αθλητισμού μιλώντας σε τοπικό κανάλι της Ζακύνθου άφησε υπονοούμενα για την ΑΕΚ λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ πως η νίκη του Βασιλόπουλου στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν ήττα της ΑΕΚ! Ο νεόκοπος υπουργός προφανώς δεν γνωρίζει πως η ΑΕΚ δεν πήρε καμία

θέση στις εκλογές της Νέας Φιλαδέλφειας πράγμα που μάλλον ήταν λάθος της όπως απέδειξε η εξέλιξη των πραγμάτων. Φυσικά ΜΜΕ προσκείμενα στην ΑΕΚ απλά προειδοποιούσαν, και δικαιώθηκαν πανηγυρικά, για τα προβλήματα που θα δημιουργήσει ο Βασιλόπουλος στην ¨Αγιά Σοφιά" όπως έχουν κάθε δικαίωμα χρησιμοποιώντας δικές του δηλώσεις και τοποθετήσεις. Ο Κοντονής στην αναφορά του στην προσπάθεια ομάδων να ελέγξουν εκλογικές διαδικασίες ξέχασε(;) να αναφέρει το πιο καραμπινάτο παράδειγμα. Την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εκλογές του Δήμου Πειραιιά όπου υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξελέγη δήμαρχος και μάλιστα με πολλές ψήφους οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ όπως έδειξε η ανάλυση των αποτελεσμάτων. Φυσικά στην συνέντευξη του ο κ. Κοντονής δεν έκανε καμία αναφορά στην εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης που βρίσκεται σε εξέλιξη για την διαφθορά στο ποδόσφαιρο όπου φέρεται να συμμετέχει με ηγετικό ρόλο παράγοντας ΠΑΕ. Η μόνη αναφορά που έχει γίνει μέχρι σήμερα από τον Κοντονή στην εν λόγω υπόθεση ήταν για να υπενθυμίσει ότι ισχύει το τεκμήριο αθωότητας. Αναλυτικά η αναφορά του υπουργού στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας:

"Αν νομίζουν ορισμένοι παράγοντες των ομάδων ότι μπορούν να κινητοποιήσουν κατά της κυβέρνησης για τις πολιτικές αποφάσεις που θα πάρει σε αυτή την κατεύθυνση φίλαθλο κοινό, τους υπενθυμίζω ότι όσοι πήγαν να το κάνουν σε παρόμοιες περιπτώσεις έφαγαν τα μούτρα τους πολύ άσχημα. Και ας δουν τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα σε δήμους που υπήρξε τέτοιο πρόβλημα, όπως για παράδειγμα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ελληνικός λαός είναι απολύτως ώριμος να καταλάβει ότι αυτά που κάνει η κυβέρνηση τα κάνει προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως της νεολαίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα