Πανταζής: Σε 6 μήνες επιστρέφει ο Πέτρος

13:10 26/3/2015 - Πηγή: AEK365

Περιπτώσεις όπως του Πέτρου Μάνταλου, συνήθως παίρνουν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να αποκατασταθούν πλήρως. Και αυτό είναι περίπου οι 6 μήνες. Πλέον, επιβεβαιώνεται επίσημα και για πρώτη φορά από μέλος του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ. Ο Νίκος Πανταζής, μίλησε στο aekfc.gr για την περίπτωση του ηγέτη της Ένωσης, αναφέρθηκε στο διάστημα της απουσίας του παίκτη, ενώ παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως θα δώσει το «παρών» στο βασικό

στάδιο της προετοιμασίας.

Για την αποκατάσταση του Μάνταλου: «Για μας πλέον είναι τετρημένο. Έχουμε πολλές αποκαταστάσης στο ίδιο αντικείμενο. Ο Πέτρος εξελίσετε πάρα πολύ καλά μετεγχειρητικά και πιστεύουμε πως στα τακτά χρονικά διαστήματα που έχουμε ορίσει θα εξελίσετε πάντα καλά, αφού πάντα θα ελέγχουμε την πορεία του».

Για το διάστημα αποχής του Μάνταλου: «Μίνιμουν 6 μήνες για να μπει στις προπονήσεις της ομάδας».

Για τους παράγοντες που μπορεί να έπαιξαν ρόλο στον τραυματισμό: «Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Ένα είναι ο αγωνιστικός χώρος. Ένας είναι η συγκυρία της στιγμής. Ένα είναι η κόπωση σε έναν αθλητή. Ένα είναι ένα σκληρό μαρκάρισμα που μπορεί να αλλάξει το κέντρο βάρος του σώματος, που μπορεί να φορτίσει την άρθρωση υπέρμετρα και να κοπούν οι σύνδεσμοι».

Για τις περιπτώσεις παρόμοιων τραυματισμών: «Σίγουρα είναι ξεχωριστή η κάθε περίπτωση και έτσι το εκλαμβάβουμε και εμείς ξεχωριστά, ανάλογα με το πώς είναι ο κάθε ασθενής μας».

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: «Πιστεύω πως δεν θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, γιατί στους 3 μήνες ο αθλητής μπορεί να ξεκινήσει να κάνει τζόκινγκ και τροχάδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα