Στον τελικό η Σαν Λορέντζο

00:14 18/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ-ΟΚΛΑΝΤ ΣΙΤΙ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σταντ ντε Μαρακές

Η Σαν Λορέντζο πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές απέναντι στην Όκλαντ Σίτι και τελικά επικράτησε με 2-1 στην παράταση για να προκριθεί στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ. Οι Αργεντίνοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος. Έχασαν αρκετές ευκαιρίες και στις καθυστερήσεις

σκόραραν με τον Μπαριέντος μετά από έναν ωραίο συνδυασμό. Στην επανάληψη όμως η εικόνα του ματς άλλαξε και στο 68' η Όκλαντ Σίτι ισοφάρισε με τον Μπερλάνγα. Οκτώ λεπτά μετά ο Τέιντ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει την ανατροπή. Το σκορ δεν άλλαξε ακόμα και στα έξι λεπτά των καθυστερήσεων και έτσι το ματς πήγε στην παράταση. Εκεί μόλις στο 93' η Σαν Λορέντζο σκόραρε με τον Μάουρο Μάτος. Στο 112' η Όκλαντ Σίτι είχε δοκάρι με τον Μπερλάνγα.

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ: Τορίσο, Μπουφαρίνι, Γέπες, Κανεμάν, Μας, Μερσιέρ, Ορτιγόσα (109'Κινιόν), Καλίνσκι, Μπαριέντος, Βερόν (69'Ρομανιόλι), Καουτερούτσιο.

ΟΚΛΑΝΤ ΣΙΤΙ: Γουίλιαμς, Τακούια, Μπίλεν, Μπερλάνγα, Ίρνινγκ, Πάιν, Ντε Βρίες, Βίτσελιτς, Τζόρντεβιτς (96'Ισά), Τέιντ (93'Μπρόουν), Ταβάνο (96'Μπερφουτ).

Θρίλερ για την πέμπτη θέση

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ματς για την πέμπτη θέση όπου Σετίφ και Γουόντερερς αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στη κανονική διάρκεια σκορ που δεν άλλαξε ούτε στην παράταση. Το ματς πήγε στα πέναλτι και εκεί η ομάδα από την Αλγερία επικράτησε τον Αυστραλών με 5-4.

Keywords
Τυχαία Θέματα