Η πιο χαζή απάντηση όλων των εποχών σε τηλεπαιχνίδι! (VIDEO)

00:02 18/12/2014 - Πηγή: AEK365

Η Γουίτνεϊ Μπεσελερ ίσως παίρνει το βραβείο της πιο χαζής απάντησης σε τηλεπαιχνίδι! Η νεαρή δασκάλα γυμναστικής και τουριστική πράκτορας πήρε μέρος στο τηλεοπτικό παιχνίδι του Channel Nine «Hot Seat», το οποίο μοιάζει πάρα πολύ με το «Θέλεις να γίνεις εκατομμυριούχος» και το βλέπουμε κι εμείς στην Ελλάδα με τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Η ξανθιά (δεν ξέρουμε αν ειναι τυχαίο) Μπεσελερ έκατσε στην... καυτή θέση για την πρώτη ερώτηση όμως σηκώθηκε καθώς.. κάηκε για

τα καλά! Η πρώτη-εύκολη-ερώτηση ζητούσε να πει «Ποιο από τα 4 παρακάτω ΔΕΝ είναι κόσμημα που φοράμε για να συμβολίσουμε μια σχέση μεταξύ δύο ατόμων;». οι επιλογές ήταν:

Α) Δαχτυλίδι αρραβώνων

Β) Βέρα

Γ) Δαχτυλίδι επετείου

Δ) Burger ring (διάσημο σνακ της Αυστραλίας)

Η νεαρή το σκέφτηκε για λίγο, δίστασε αλλά είπε: «Ωωω, νομίζω πως θα πω το Β, αν και το burger ring μοιάζει ενδιαφέρον». Τελικά, «κλείδωσε» το Β με αυτοπεποίθηση, ενώ το κοινό είχε αρχίσει να ξεσπά σε γέλια. Τελικά η κοπέλα κατάλαβε το λάθος της μόνο που ήταν αργά.

«Ω θέε μου, Έντι είναι το πιο εξευτελιστικό πράγμα που μου έχει συμβεί», είπε. «Μπορούμε να το πάμε από την αρχή;», τον ρώτησε ωστόσο ο παρουσιαστής της απάντησε «Όχι, για αυτό το λόγο το παιχνίδι ονομάζεται "Hot Seat"» και την αποχαιρέτισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα