Έκαναν το χατίρι στην Αϊντχόφεν

15:51 5/10/2014 - Πηγή: AEK365

EREDIVISIE- 8η Αγωνιστική

Αϊντχόφεν-Εξέλσιορ 3-0
(36' Μαχέρ, 45' Νάρσινγκ, 51' Λοκαντία)

Η ήττα στη Μόσχα από τη Ντιναμό μεσοβδόμαδα, για το Europa League, δεν είχε παρενέργειες για την Αϊντχόφεν που επικράτησε εύκολα της Εξέλσιορ με 3-0 για την 8η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.
Η πρωτοπόρος προηγήθηκε με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό Άνταμ Μαχέρ στο 36ο λεπτό και με τη συμπλήρωση 45 λεπτών ο δεξιός εξτρέμ Λουτσιάνο Νάρσινγκ διπλασίασε τα τέρματα

της ομάδας του Κοκού. Στο έκτο λεπτό της επανάληψης ο Γιούργκεν Λοκαντία διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Μοναδικό μελανό σημείο στη νίκη της Αϊντχόφεν, η αποβολή του Τζέφρεϊ Μπρουμά στο 60ο λεπτό όταν αντίκρισε κόκκινη κάρτα για ανατροπή αντιπάλου έπειτα από λάθος που έκανε.

Άλκμααρ-Τβέντε 2-2
(28' Μούρεν, 84' Τάνκοβιτς/ 55' Εμπεσίλιο, 59' Ζίγεχ)

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο "Afas Stadion", με Άλκμααρ και Τβέντε να παίρνουν από ένα βαθμό στο τελικό 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό με τον Ρόμπερτ Μούρεν αλλά η Τβέντε έφερε τούμπα το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά.
Συγκεκριμένα, στο 55' ο Κάιλ Εμπεσίλιο έφερε το ματς στα ίσια και στο 59ο λεπτό ο Χακίμ Ζίγεχ έδωσε το προβάδισμα στην Τβέντε. Όμως, στο 68' ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή, και στο 84ο λεπτό ισοφάρισε για λογαριασμό της Άλκμααρ στο τελικό 2-2. Η Τβέντε παραμένει αήττητη μετά από 8 αγωνιστικές ενώ η Άλκμααρ δεν έχει χάσει τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές.

Φέγενορντ-Γκρόνινγκεν 4-0
(24' Καζίμ Ρίτσαρντς, 58' Ίμερς, 84' Μποετιούς, 89' Τε Βρέντε)

Μετά το 0-4 στην έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς την περασμένη αγωνιστική, σήμερα η Φέγενορντ έβαλε άλλα τέσσερα γκολ, αυτή τη φορά στη Γκρόνινγκεν, δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω της το κακό ξεκίνημα.
Στο 24' ο Καζίμ Ρίτσαρντς έκανε το 1-0 και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα τρία γκολ. Στο 58ο λεπτό ο Λεξ Ίμερς διπλασίασε τα τέρματα της Φέγενορντ και στο 84' ο Ζαν Πολ Μποετιούς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ένα λεπτό πριν το τέλος ο Μίτσελ Τε Βρέντε.

Άγιαξ-Τσβόλε 0-0
Άγιαξ και Τσβόλε είχαν την πρώτη τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0, όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει καμία από τις δυο ικανοποιημένες παρά μόνο την Αϊντχόφεν που πλέον είναι μόνη στη κορυφή σε απόσταση δυο βαθμών από τους διώκτες της.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα