Παίρνει το ντέρμπι η Γιουβέντους, κερδίζει η Γκλάντμπαχ

15:45 5/10/2014 - Πηγή: AEK365

Παραδοσιακή ημέρα για ποδόσφαιρο και για στοίχημα η Κυριακή, με το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας να προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Στην Ελλάδα είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει δράση, ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο στα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Σήμερα, μάλιστα, ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, τρία μεγάλα ντέρμπι. Το Τσέλσι - Άρσεναλ στην Αγγλία, το Γιουβέντους - Ρόμα στην Ιταλία και το Ρίβερ Πλέιτ -

Μπόκα Τζούνιορς στην Αργεντινή.

Στη «Μεγάλη Κυρία» το ντέρμπι

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από το ντέρμπι Γιουβέντους - Ρόμα, στο οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.92 στον Stoiximan. Την πρώτη της ήττα (και το πρώτο γκολ που δέχεται) στη σεζόν υπέστη η Γιουβέντους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα, τώρα τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά για το συγκρότημα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, χωρίς να δεχθεί κάποιο γκολ ακόμη. Η Ρόμα, από την άλλη, μετρά πέντε σερί νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Καμπιονάτο, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 5-1 στο «Ολίμπικο», να πάρει βαθμό στην Αγγλία, φεύγοντας με την ισοπαλία από την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι (1-1). Το σημερινό ντέρμπι, βέβαια, έχει φαβορί και αυτό είναι η Γιουβέντους που θεωρούμε πως έχει το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς.

Κερδίζει η Γκλάντμπαχ

Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.90 στον αγώνα Γκλάντμπαχ - Μάιντζ. Ματς στην Ευρώπη είχε η Γκλάντμπαχ μεσοβδόμαδα και πήρε το δεύτερο βαθμό της στη διαδικασία των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά το 1-1 στην έδρα του κόντρα στη Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα, το συγκρότημα του Λουσιέν Φαβρ ήρθε ισόπαλο με το ίδιο σκορ κόντρα στη Ζυρίχη, χάρη στο γκολ του Νόρντβαϊτ. Στο πρωτάθλημα, η Γκλάντμπαχ παραμένει αήττητη μετά από έξι αγωνιστικές, καθώς μετράει τρεις νίκες κόντρα στις Σάλκε (4-1 εντός έδρας), Αμβούργο (1-0 εντός έδρας) και Πάντερμπορν (2-1 εκτός έδρας) και τρεις ισοπαλίες με αντιπάλους τις Στουτγκάρδη (1-1 εντός έδρας), Φράιμπουργκ (0-0 εκτός έδρας) και Κολωνία (0-0 εκτός έδρας). Η Μάιντζ, από την άλλη, παραμένει αήττητη μετά από έξι αγωνιστικές. Το συγκρότημα του Κάσπερ Χούμλαντ μετράει δύο νίκες επί των Χέρτα (3-1 εκτός έδρας) και Μπορούσια Ντόρτμουντ (2-0 εντός έδρας) και τέσσερις ισοπαλίες κόντρα στις Πάντερμπορν (2-2 εκτός έδρας), Ανόβερο (0-0 εντός έδρας), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-2 εντός έδρας) και Χόφενχαϊμ (0-0 εντός έδρας), σήμερα, όμως, ίσως έχει έρθει η ώρα για το πρώτο της αρνητικό αποτέλεσμα.

Παίρνει το «τρίποντο» η Σαμπντόρια

Επόμενη επιλογή, ο «Άσσος» σε απόδοση 1.95 στην αναμέτρηση Σαμπντόρια - Αταλάντα. Την εκπληκτική πορεία της στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Ιταλίας συνέχισε και την προηγούμενη βδομάδα η Σαμπντόρια επικρατώντας της Τζένοα με 1-0 στο ντέρμπι της πόλης. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για το συγκρότημα του Σίνισα Μιχαίλοβιτς μετά από αυτές κόντρα σε Τορίνο (2-0 εντός έδρας) και Κιέβο (2-0 εντός έδρας). Στα δύο υπόλοιπα παιχνίδια που έδωσε ήρθε ισόπαλο κόντρα σε Παλέρμο (1-1 εκτός έδρας) και Σασουόλο (0-0 εκτός έδρας). Στον αντίποδα, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στη Βερόνα (0-0 εντός έδρας) και τη νίκη επί της Κάλιαρι (2-1 εκτός έδρας) η Αταλάντα γνώρισε τρεις σερί ήττες που την άφησαν πίσω στο βαθμολογικό πίνακα. Πιο συγκεκριμένα δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό κόντρα στις Φιορεντίνα (1-0 εντός έδρας), Ίντερ (2-0 εκτός έδρας) και Γιουβέντους (3-0 εντός έδρας). Μάλιστα, στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της δεν καταφέρνει να σκοράρει.

Θέλτα με κάλυψη

Περνάμε στην Ισπανία, με την πρότασή μας να είναι ο «1 DNB» σε απόδοση 1.90 στο ματς Θέλτα - Βιγιαρεάλ (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Πρέπει, δε, να τονιστεί ότι η φετινή Θέλτα αποτελεί σαφές δημιούργημα του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος παρέδωσε το καλοκαίρι ένα εξαιρετικό σύνολο στον Μπερίτσο, πριν αποχωρήσει για την Μπαρτσελόνα. Η Θέλτα θα επιδιώξει τους τρεις βαθμούς της νίκης σήμερα, ελπίζοντας ότι θα «βγει» και η κούραση στην αντίπαλό της από το μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η Βιγιαρεάλ, από την πλευρά της, μεσοβδόμαδα επικράτησε 4-0 του Απόλλωνα Λεμεσού για το Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα, ωστόσο, τα «κίτρινα υποβρύχια» είναι χωρίς νίκη στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, καθώς η εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Εϊμπάρ (1-1) έδωσε τη σκυτάλη στην εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (0-2).

Νίκη για Λυών

Ακόμη ένα σημείο προκύπτει από τη Γαλλία και είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.10 στο παιχνίδι Λυών - Λιλ. Στη φετινή νεανική Λυών, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, αφού δεν υπάρχει η εμπειρία των προηγούμενων χρόνων. Στην έδρα της Ναντ την προηγούμενη εβδομάδα, έπαιξε μάλλον με αφέλεια στο δεύτερο ημίχρονο, αφού προηγήθηκε με το γκολ του Κονέ, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 73΄ και κινδύνεψε ακόμα και με ήττα στο τέλος. Η Λιλ, από την άλλη, Αν δεν είχε τον εκπληκτικό Ενγιάμα κάτω από τα δοκάρια της, το κοντέρ θα... έγραψε πολλά στη Γερμανία ενάντια στη Βόλφσμπουργκ για το Γιουρόπα Λιγκ. Στη μοναδική της επίθεση, κέρδισε πέναλτι που το μετέτρεψε σε γκολ ο Ορίγκι, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκε με έναν «κεραυνό» του Ντε Μπρούιν. Με εμφάνιση ανάλογη της Γερμανίας δεν έχει τύχη στο «Ζερλάν» και σα να μην φτάνει η κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, ο προπονητής, Ρενέ Ζιράρ, θα πρέπει να βρει λύση και για τις πολλές απουσίες, ενόψει του σημερινού αγώνα.

Over η Μπανταλόνα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το ματς Σαραγόσα - Μπανταλόνα, στο οποίο θα πάμε με το Over 72.5 στο «Σύνολο Πόντων Μπανταλόνα» σε απόδοση 1.88. Καθαρό φαβορί η Σαραγόσα στον αγώνα, αλλά προτιμότερο να μην μπλέξουμε με την κάλυψη χάντικαπ 7.5 πόντων ειδικά στην πρεμιέρα. Τα πρώτα δείγματα του νέου προπονητή στη Σαραγόσα δεν είναι καλά όσον αφορά την άμυνα. 87,80,77 και 84 πόντοι παθητικό από Κίμκι, Βαλένθια, Ρεάλ και Μανρέσα δεν είναι καλά νούμερα. Η Μπανταλόνα στα τελευταία φιλικά ηττήθηκε 70-81 από την Ανδόρρα και νίκησε 78-67 τη Μούρθια και 71-55 τη Χιπουσκόα. Το φετινό ρόστερ της Μπανταλόνα υποδεικνύει γρήγορο ρυθμό και από την πρεμιέρα κιόλας θα βρει τις ευκαιρίες της απέναντι στην ανέτοιμη άμυνα της Σαραγόσα. Ο Ντέμον Μάλετ είναι ένας βασικός παράγοντας που θα αλλάξει το παιχνίδι της Μπανταλόνα. Μπορεί να ξεπεράσει τους 70 πόντους λοιπόν οπότε η επιλογή είναι Over 72.5 πόντοι Μπανταλόνα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας και μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν εγγραφθείτε σε μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα