Οφρυδόπουλος: Θα είμαστε έτοιμοι

15:26 5/10/2014 - Πηγή: AEK365

Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση θα είναι ο Άλιμος στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, απέναντι στον Πανηλειακό, σύμφωνα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. «Η προετοιμασία μας πάει πολύ καλά και οι παίκτες μας βρίσκονται στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής κατάστασης. Θα είμαστε πανέτοιμοι για τον αγώνα με τον Πανηλειακό και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε καλή αρχή στο Πρωτάθλημα», είπε ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας στο flnews.gr.

Παράλληλα, αναφερόμενος στη Football League,

υπογράμμισε ότι κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη καθώς πλην της ΑΕΚ που βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, όλες οι υπόλοιπες ομάδες δεν φαίνεται να έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους. «Είναι ρίσκο να κάνει κάποιος οποιαδήποτε πρόβλεψη για το Πρωτάθλημα. Αν εξαιρέσουμε την ΑΕΚ, η οποία είναι σε άλλο επίπεδο, οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Για όλες το Πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο αφού για να αποφύγουν τον υποβιβασμό θα πρέπει να κάνουν πρωταθλητισμό. Πάντως, προβάδισμα θα έχουν εκείνες που διαθέτουν διοικητική σταθερότητα, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας. Ίσως, επίσης, κάποιες με περισσότερη εμπειρία να έχουν πιο πολλές ελπίδες διάκρισης.
Όπως και να έχει, θεωρώ ότι το Πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο».

Στα αγωνιστικά, τέλος, την Κυριακή (6/10) υπάρχει ρεπό, ενώ τη Δευτέρα οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

http://www.footballleaguenews.gr/teams/south/traxwnes/item/38345-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B9.html

Keywords
Τυχαία Θέματα