Ξέσπασε στη Λα Κορούνια

15:06 5/10/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 7η Αγωνιστική

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 4-1
Γήπεδο: "Σάντσεθ Πιθχουάν"
Η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν από τις καλύτερες για τη Σεβίλλη καθώς τη περασμένη αγωνιστική έχασε 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης και μεσοβδόμαδα δεν κατάφερε να κερδίσει τη Ριέκα στο Europa League μένοντας στο 2-2. Οι παίκτες του Έμερι βρήκαν την ευκαιρία σήμερα να ξεσπάσουν στην ουραγό Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

κερδίζοντας την με 4-1.
Πρωταγωνιστές οι Εμπιά, Μπόκα, Ντεουλοφέου και Βιτόλο με τον Εμπιά να ανοίγει το σκορ στο 24ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ντεουλοφέου και αφού προηγουμένως οι Σουάρεθ και Βιτόλο είχαν προσπαθήσει, χωρίς αποτέλεσμα, για το 1-0.
Μετά το γκολ, η Σεβίλλη πίεσε για το 2-0 χάνοντας ευκαιρίες με τους Κόκε και Ντεουλοφέου στο 26' και 28' αντίστοιχα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να φέρνει το ματς στα ίσια με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Βόσνιου μέσου Χάρι Μεντούνγιανιν που άφησε άγαλμα τον Μπέτο κάνοντας στο 33' το 1-1.
Η Σεβίλλη ευτύχησε να πάρει ξανά το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα όταν στο 39' ο Ντεουλοφέου από τα αριστερά βρήκε τον Μπάκα ο οποίος στόπαρε με το στήθος, νίκησε τους αντίπαλους αμυντικούς και πλάσαρε για το 2-1. Ήταν το 5ο γκολ σε 7 ματς για τον Κολομβιανό φορ.
Στο 57' η Σεβίλλη "καθάρισε" το παιχνίδι με τον Βιτόλο από τα αριστερά και πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή, να βγάζει τη σέντρα και ο Εμπιά από το ύψος του πέναλτι να κάνει το 3-1. Επτά λεπτά αργότερα, ο Βιτόλο από δημιουργός έγινε εκτελεστής όταν βρέθηκε ξεμαρκάριστος από μπαλιά του Ντεουλοφέου και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Η Σεβίλλη είχε ευκαιρία και για πέμπτο γκολ καθώς στο 72' κέρδισε πέναλτι αλλά ο Μπάκα νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Λουξ.
Πλέον η Σεβίλλη σκαρφάλωσε στην 3η θέση αφήνοντας πίσω της την πρωταθλήτρια Ατλέτικο με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να παραμένει ουραγός.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Παρέχα (84' Κριχόβιακ), Καρίκο, Τρεμουλινάς, Εμπιά, Μπανέγκα, Ντεουλοφέου (74' Ρέγιες), Σουάρεθ, Βιτόλο, Μπάκα (79' Άσπας)
ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Λουξ, Λάουρε, Λόπο, Σίντνεϊ, Λουισίνιο, Μεντούνγιανιν, Μπεργκαντίνιος, Χουανφράν, Φαρίνια (59' Καβαλέιρο), Χοσέ Ροντρίγκεζ (64' Γουίλκ), Τοτσέ (79' Κανέγια)

Keywords
Τυχαία Θέματα