Στο... πόδι η Ρώμη

12:00 14/10/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE A 7η αγωνιστική

Με τον καλύτερο τρόπο επαναρχίζει το πρωτάθλημα στην Ιταλία μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων καθώς στο "Ολίμπικο" διεξάγεται το 136ο ντέρμπι της Ρώμης για το πρωτάθλημα ανάμεσα στην Λάτσιο και την Ρόμα. Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες με την Ρόμα ωστόσο να στερείται της παρουσίας του αρχηγού της Φραντσέσκο Τότι. Αντίθετα, ο Μίροσλαβ Κλόζε ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να βρεθεί στην επιθετική γραμμή της Λάτσιο.

Μετά την σπουδαία νίκη

στο ντέρμπι με την Μίλαν, η πρωτοπόρος Γιουβέντους φιλοξενείται από την Κιέβο με στόχο μόνο την νίκη με τον Αντόνιο Κόντε να παρατάσσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Η, ισόβαθμη της Γιουβέντους στην κορυφή, Ουντινέζε φιλοξενείται από την Αταλάντα η οποία, παρά την αφαίρεση βαθμών, δείχνει πως θα αποτελέσει "σκληρό καρύδι" για κάθε αντίπαλο.

Τέλος, η πρωταθλήτρια Μίλαν, θέλει επειγόντως να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενη την Παλέρμο με τον Αλέγκρι να μην μπορεί να υπολογίζει στους Πάτο, Γκατούζο, Φλαμινί και Μπόατενγκ. Από την άλλη μεριά, ο Τζόρβας και οι συμπαίκτες του θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις που έχουν φέρει την Παλέρμο στην τέταρτη θέση με δέκα βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην Serie A Σάββατο 15/10/2011 Κατάνια-Ίντερ (19:00) Μίλαν-Παλέρμο (21:45) Νάπολι-Πάρμα (21:45) Κυριακή 16/10/2011 (16:00) Τσεζένα-Φιορεντίνα (13:30) Αταλάντα-Ουντινέζε Κάλιαρι-Σιένα Κιέβο-Γιουβέντους Τζένοα-Λέτσε Νοβάρα-Μπολόνια Λάτσιο-Ρόμα (21:45)

Keywords
Τυχαία Θέματα