Στο κόλπο και η Κοπεγχάγη

23:42 5/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 2ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: 1-0
Γήπεδο: Πάρκεν

Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει, η Κοπεγχάγη παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της 2ης θέσης, οι Δανοί κέρδισαν τη Γαλατασαράι με 1-0 και έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς, όσους δηλαδή έχουν οι Τούρκοι κι ένα λιγότερο από τη Γιουβέντους.

Η Κοπεγχάγη αιφνιδίασε τη Γαλατασαράι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, καθώς ο Γκίσλασον έκανε το γύρισμα στην περιοχή από δεξιά και ο

Μπράατεν με εξαιρετικό τακουνάκι άνοιξε το σκορ για τους Δανούς. Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 2-0, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπένγκτσον, ο Γιόργκενσεν έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ισκάν. Στο 21ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ των Τούρκων ως οφσάιντ, ενώ στο 31' ο Βίλαντ μπλόκαρε την κεφαλιά του Μπουράκ Γιλμάζ, που θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι καλύτερο. Οι Τούρκοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 35ο λεπτό, καθώς μετά από κόρνερ, ο Μέλο έπιασε την κεφαλιά αλλά την έστειλε στο δοκάρι του Βίλαντ, ενώ στο 42' ο Ισκάν κέρδισε σε μοναδικό τετ α τετ τον Μπράατεν. Στο αμέσως επόμενο λεπτό και η Γαλατά έχασε τεράστια ευκαιρία, καθώς ο Ντρογκμπά αστόχησε από ιδανική θέση.

Στο 69ο λεπτό ο Βίλαντ είπε όχι σε επικίνδυνο σουτ του Ντρογκμπά, Ενώ στη συνέχεια η Κοπεγχάγη έμεινε όλη πίσω και κράτησε τη νίκη.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Μέλμπεργκ, Σίγκουρντσον, Μπένγκτσον, Γκίσλασον (56' Μπολάνιος), Ντιλέινι, Κλαουντεμίρ (86' Μαργκρέιτερ), Γιόργκενσεν, Μπράατεν, Τουτού (75' Κρίστενσεν)

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Εράι Ισκάν, Εμπουέ, Σετζού, Καγιά (76' Μπουλούτ), Ριέρα, Φελίπε Μέλο, Ινάν, Μπρούμα, Αϊντίν Γιλμάζ (62' Σεϊχούν), Ντρογκμπά, Γιλμάζ (82' Αμραμπάτ)

Keywords
Τυχαία Θέματα