Από απόψε στους «16» η Μπάγερν

23:35 5/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΜΠΑΓΕΡΝ: 0-1
Γήπεδο: Ντόοσαν Αρένα

Το απόλυτο 4Χ4 έκανε η Μπάγερν Μονάχου, που επικράτησε της Πλζεν με 1-0 και πήρε από απόψε την πρόκριση.

Στο 6ο και στο 8ο λεπτό, τα σουτ των Ντούρις και Μίλερ δεν ανησύχησαν τους Νόιερ και Κόζατσικ αντίστοιχα ενώ στο 13' ο κίπερ των Σλοβάκων, έδιωξε σε κόρνερ ένα σουτ του Αλάμπα. Στο 16' οι Βαυαροί άγγιξαν το γκολ, καθώς ο Σβαϊνστάιγκερ βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ και η μπάλα σταμάτησε

στο δοκάρι της Πλζεν, ενώ στο 22' ο Σβαϊνστάιγκερ είχε νέο σουτ, το ποίο απομάκρυνε ο Κόζατσικ αυτή τη φορά. Στο 36' η Πλζεν είχε δύο πολύ καλά σουτ με τους Προχάτσκα και Κόλαρ που πέρασαν μόλις άουτ, ενώ και στο 43' το σουτ του Ντούρις έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Νόιερ.

Στο 49ο λεπτό ο Τσισόφσκι έκοψε σωτήρια το σουτ του Λαμ, ενώ στο 51', η κεφαλιά του Φαν Μπούιτεν μετά από κόρνερ του Ριμπερί, έφυγε μόλις άουτ. Στο 56' ο Ριμπερί έκανε από πλάγια θέση τα σουτ, με τον Κόζατσικ να απομακρύνει, αλλά στο 66' ο Λαμ έκανε τη σέντρα και ο Μάντζουκιτς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 76' ο Νόιερ απέκρουσε το σουτ του Τεκλ, ενώ στο 78' ο Μάντζουκιτς αστόχησε από καλή θέση.

ΠΛΖΕΝ: Κόζατσικ, Ραϊτοράλ, Τσισόφσκι, Προχάτσκα, Χούμπνικ (71' Ρέζνικ), Χοράβα, Χόρβατ, Πετρζέλα, Κόλαρ, Ντούρις (84' Πόσπισιλ), Τεκλ (87' Μπακός).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Φαν Μπούιτεν, Λαμ, Ραφίνια, Κοντέντο, Αλάμπα, Γκέτσε (87' Βάιζερ), Σβαϊνστάιγκερ (59' Μαρτίνεθ), Κρόος, Ριμπερί, Μίλερ (59' Μάντζουκιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα