Στην κορυφή η Γιουνάιτεντ

15:56 18/12/2011 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΠΡ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 0-2
Γήπεδο: Λόφτους Ρόουντ
Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία η Γιουνάιτεντ καθάρισε εύκολα την ΚΠΡ (2-0), με τον Ρούνεϊ να πετυχαίνει γκολ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού του αγώνα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν έτσι μόνοι πρώτοι και προκειμένου να δουν τι θα κάνει αργότερα η Σίτι με την Άρσεναλ.
Με γκολ

από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ΚΠΡ. Συγκεκριμένα στο 52ο μόλις δευτερόλεπτο, ο Βαλέντσια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ρούνεϊ με καρφωτή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσέρνι.
Στο 23' η ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Γουέλκμπεκ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 27ο λεπτό ο Τσέρνι έκανε άστοχη έξοδο, ο Έβανς έπιασε με άδειο τέρμα την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 29' και στο 31' ο Τσέρνι πραγματοποίησε μεγάλες επεμβάσεις σε σουτ του Ρούνει, ωστόσο στο 56ο λεπτό, ήρθε και το 2ο τέρμα για τους «κόκκινους διαβόλους». Ο Μπάρτον έκανε τραγικό λάθος, ο Κάρικ έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και έκανε το 2-0. Στο 69ο λεπτό η Γιουνάιτεντ είχε κι άλλο δοκάρι με τον Τζόουνς και γενικότερα δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.
ΚΠΡ: Τσέρνι, Γιανγκ, Γκαμπιντόν, Κόνολι, Τραορέ, Μπάρτον, Φορλίν, Μακί, Ράιτ Φίλιπς (65' Κάμπελ), Μποθρόιντ, Χέλγκουσον (65' Τααράμπτ).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: Ντε Χέα, Εβρά, Σμόλινγκ, Έβανς, Φέρντιναντ, Τζόουνς, Κάρικ, Βαλέντσια, Νάνι (88' Γιανγκ), Ρούνεϊ (78' Γκιγκς), Γουέλμπεκ (63' Τσικαρίτο).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα