Στην 7η θέση η Μολδαβία

15:53 30/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μολδαβία νίκησε 27-20 την Αρμενία και κατέλαβε την 7η θέση στο Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ Γυναικών «2014 IHF/EHF WOMEN'S CHALLENGE TROPHY», που ολοκληρώνεται σήμερα στο ΕΑΚ Νεάπολης Λάρισας.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Η ομάδα της Αρμενίας είχε την ατυχία να χάσει μόλις στο 4΄την Μαχιταριάν και να συνεχίσει με 10 αθλήτριες, αφού στα προηγούμενα παιχνίδια είχαν χτυπήσει άλλες δύο παίκτριες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μολδαβία ανέβασε

την απόδοση της και κατάφερε να επικρατήσει, παίζοντας καλή άμυνα, η οποία δέχθηκε μόλις 7 τέρματα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ζινάιντα Μπαλανούτα (πολυτιμότερη αθλήτρια Μολδαβίας): «Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση μας δεν ήταν καλή, αλλά στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένες να κερδίσουμε. Δεν είμαστε ικανοποιημένες από την 7η θέση. Μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά κάναμε πολλά λάθη στο τουρνουά και δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση».
Ανι Ασατριάν (Πολυτιμότερη παίκτρια Αρμενίας): «Ήμασταν άτυχες σήμερα γιατί στο τέταρτο μόλις λεπτό χτύπησε η πίβοτ μας, ενώ είχαμε χάσει στα προηγούμενα παιχνίδια με τραυματισμό δύο ακόμα παίκτριες, οπότε ήταν δύσκολο να πιέσουμε για 60 λεπτά. Αυτό το παιχνίδι ήταν μέσα στους στόχους μας για να το κερδίσουμε, αλλά ήμασταν εξαιρετικά άτυχες».
Για την πορεία της Αρμενίας στο τουρνουά και την 8η θέση είπε: «Γενικότερα, υπάρχει ικανοποίηση για ό, τι κάναμε εδώ στη Λάρισα. Τώρα θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε σκληρά, να δίνουμε φιλικά παιχνίδια, κυρίως με τη γείτονα Γεωργία, έτσι ώστε να να βελτιωθούμε και αν δείξουμε στον κόσμο ότι και στην Αρμενία μπορούμε να παίξουμε καλό χάντμπολ».

ΑΡΜΕΝΙΑ- ΜΟΛΔΑΒΙΑ 20-27 (13-13)
ΑΡΜΕΝΙΑ (Αναχιτ Χαρουτιουνιάν): Τοροσιάν, Τερζιάν Κ. 7, Γκαραμπεντιάν, Γκαμπριελιάν, Μοβσισιάν 1, Αρακελιάν 1, Βαχανιάν, Τουκχικιάν, Γκριγκοριάν 2, Ασατριάν 7, Τερζιάν Μ., Μουραντιάν 2, Μαχιταριάν.
ΜΟΛΔΑΒΙΑ (Στέπαν Τσοεφ): Φουρκουλίτα, Σολοβιόβα, Γκαρέα, Παναγκούτα, Μπαλανούτα 4, Μισίν, Καμίς 6, Βινταένκο, Καραμπουλέα, Αχελίνοβα 3, Κοτολιτσένκο, Σιντόροφ 5, Ματζούρ 9, Ροτάρι.
Παρατηρητές: Φόρστρομ (Φινλανδία), Κωνσταντίνου (Κύπρος), Διαιτητές: Ράλλη- Ράλλη (Ελλάδα), δίλεπτα: 2-3, πέναλτι: 4/4-0/2.

Keywords
Τυχαία Θέματα