Όχι και ανίκητη… (VIDEO)

15:46 30/3/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 2-0
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Τεράστια νίκη γοήτρου πέτυχε η Νάπολι με 2-0 στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους κι έβαλε έτσι τέλος σε ένα αήττητο σερί της «Μεγάλης Κυρίας», 22 αγώνων. Η χειρότερη φετινή εμφάνιση των «μπιανκονέρι» στο Καμπιονάτο.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Καγιεχόν έκανε το σουτ από μακριά, η μπάλα στρώθηκε στον Ιγκουαΐν που πλάσαρε από κοντά, αλλά ο Μπουφόν έδιωξε σε κόρνερ. Από το κόρνερ αυτό η Νάπολι πέτυχε γκολ

με τον Χάμσικ μετά από τραγικό λάθος του Μπουφόν, αλλά ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, ενώ στο 10' ο Ενρίκε έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Χάμσικ πλάσαρε από κοντά, αλλά και πάλι ο Μπουφόν έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 29ο λεπτό και πάλι ο Μπουφόν είπε όχι σε διαγώνιο σουτ του Καγιεχόν από δεξιά, ενώ τελικά στο 36' η Νάπολι μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ. Ο Ινσίνιε έκανε την κάθετη μπαλιά και ο Καγιεχόν από θέση οφσάιντ πλάσαρε για το 1-0 εξ επαφής. Η Γιουβέντους ξύπνησε εν μέρει από τον λήθαργο και στο 43ο λεπτό ο Λιχτστάινερ έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και το ψαλιδάκι του Κάσερες έφυγε μόλις άουτ.

Στο 57ο λεπτό το σουτ του Λιχτστάινερ δεν ανησύχησε τον Ρέινα, ενώ στο 59' ο Μπουφόν έδιωξε πανέμορφο την εκτέλεση φάουλ του Γκουλάμ. Στο 70ο λεπτό ο Βούτσινιτς που μόλις είχε μπει στο ματς, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 78' το πλασέ του Χάμσικ δεν δυσκόλεψε τον Μπουφόν. Τελικά στο 80ο λεπτό, ο Μάρτενς πήρε την μπάλα στα όρια της περιοχής, την κράτησε όμορφα και με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0. Στο 90+2' το σουτ του Μέρτενς έξω απ' την περιοχή, έφυγε μόλις άουτ.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Ενρίκε, Φερνάντες, Αλμπιόλ, Γκουλάμ, Ινλέρ, Ζορζίνιο, Καγιεχόν (89' Ντζεμαϊλί), Ινσίνιε, Χάμσικ (78' Μέρτενς), Ιγκουαΐν (73' Πάντεφ).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κάσερες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Βιδάλ, Πογκμπά (61' Μαρκίζιο), Λιχτστάινερ, Πίρλο, Ασαμόα (54' Ίσλα), Οσβάλντο (69' Βούτσινιτς), Γιορέντε.

ΒΕΡΟΝΑ-ΤΖΕΝΟΑ: 3-0
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Στις νίκες μετά από καιρό επέστρεψε η Βερόνα που επικράτησε με 3-0 της Τζένοα, αλλά δεν προλαβαίνει το Ευρωπαϊκό τρένο.

Στο 6ο λεπτό το σουτ του Τζιλαρντίνο πέρασε μόλις άουτ, όπως και η κεφαλιά του Σεντουριόν στο 20', ενώ στο 35' η Βερόνα πήρε κεφάλι στο σκορ. Σκόρερ ο Ντοναντέλ με όμορφο συρτό σουτ έξω από την περιοχή, στο 45ο λεπτό η Βερόνα έχασε τον Αλμπερτάτσι με κόκκινη κάρτα και στο 45+2' ο Ράφαελ είπε όχι σε σουτ του Στουράρο.

Στο 68ο λεπτό το σουτ του Ντοναντέλ έφυγε λίγο άουτ, όπως και η κεφαλιά του Τόνι στο 71', αλλά στο 8' οι Μαρκίνιο και Τόνι έφυγαν στην κόντρα και ο δεύτερος σε κενή εστία έκανε το 2-0. Μάλιστα στο 90+4' ο Τόνι με νέο γκολ έκανε το τελικό 3-0.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Κατσιατόρε, Μόρας, Μάρκες. Αλμπερτάτσι, Σάλα (80' Ντονάτι), Ντοναντέλ, Χάλφρεντσον (90' Αγκοστίνι), Ιτούρμπε (69' Μαϊέτα), Τόνι, Μαρκίνιο

ΤΖΕΝΟΑ: Πέριν, Μότα (75' Κονατέ), Ντε Μάιο, Μαρκέζε, Αντονέλι, Στουράρο (60' Φετφατζίδης), Μπερτολάτσι, Ντε Τσέλιε (54' Καλαϊό), Σεντουριόν, Τζιλαρντίνο, Σκούλι.

ΤΟΡΙΝΟ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 2-1
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Εύκολη νίκη με 2-1 πέτυχε η Τορίνο επί της Κάλιαρι που θεωρητικά δε έχει ακόμη ξεμπλέξει.

Στο 14' και στο 22' οι προσπάθειες των Νενέ και Βίβες δεν βρήκαν στόχο, αλλά στο 45' η Τορίνο πήρε κεφάλι στο σκορ. ο Τσέρτσι έβγαλε όμορφη σέντρα από δεξιά και ο Ελ Καντουρί με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 55ο λεπτό ο Αβράμοφ έδιωξε δύσκολα το σουτ του Μετζιορίνι, ενώ στο 61' το σουτ του Νταρμιάν από καλή θέση, έφυγε άουτ. Τελικά στο 71ο λεπτό μετά από τρομερή κάθετη μπαλιά του Βίβες, ο Τσέρτσι έφυγε μόνος με τον Αβράμοφ κι έκανε το 2-0 με όμορφο πλασέ. Η Κάλιαρι απάντησε και στο 77' μείωσε σε 2-1 με την όμορφη κεφαλιά του Νενέ μετά από σέντρα του Πιζάνο από δεξιά.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Γκλικ, Μπάσα (79' Φάρνερουντ), Μπόβο, Ελ Καντουρί (85' Ταχτσίδης), Κούρτιτς, Νταρμιάν, Βίνες, Μαξίμοβιτς, Μετζιορίνι, Τσέρτσι (90+1' Βέσοβιτς).

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αβράμοφ, Ροσετίνι, Αστόρι, Έρικσον (55' Βεσίνο), Πιζάνο, Έκνταλ, Καμπρέρα (46' Ιμπαρμπό), Κόντι, Αβελάρ, Ιμπραΐμι (79' Κόσου), Νενέ.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 0-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Τέλος στα όνειρα της Φιορεντίνα για σεντόνι έβαλε οριστικά η Σαμπντόρια που της απέσπασε λευκή ισοπαλία.

Το ματς δεν ήταν πολύ καλό στο πρώτο μέρος και είχε μόλις δύο αξιόλογες φάσεις. Αρχικά στο 35ο λεπτό ο Νέτο είπε όχι σε σουτ του Γκαμπιαντίνι, ενώ στο 39' το σουτ του Μάτι Φερνάντες έξυσε το δοκάρι της Σαμπντόρια.

Στο 52ο λεπτό ο Νέτο είπε όχι σε σουτ του Μάξι Λόπες, ενώ στο 53' και στο 57' τα σουτ των Ντε Σιλβέστρι και Βαλέρο έφυγαν λίγο άουτ. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Παλόμπο στο 65ο λεπτό, ενώ στο 77' ο Νέτο απέκρουσε το σουτ του Σοριάνο και στο 79' ο Βάργκας είχε δοκάρι με δυνατό σουτ από μακριά.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Μουστάφι, Ντε Σιλβέστρι, Μπεράρντι, Γκασταλντέλο (76' Φορναζιέ), Παλόμπο, Κρστίσιτς (81' Ρενάν), Γκαμπιαντίνι, Σοριάνο, Έντερ, Λόπες (68' Οκάκα)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Κουαδράδο, Τόμοβιτς, Ντιακιτέ, Σάβιτς, Ακουϊλάνι, Βαλέρο, Φερνάντες (78' Αμπροζίνι), Βόλσκι (59' Βάργκας), Ίλισιτς (70' Μάτος), Μάτρι

ΛΑΤΣΙΟ-ΠΑΡΜΑ: 3-2
Γήπεδο: Ολίμπικο

Τεράστια νίκη με 3-2 πήρε η Λάτσιο επί της Πάρμα σε ένα συγκλονιστικό ματς.

Η Λάτσιο μπήκε δυνατά στο ματς και στο 15ο λεπτό ο Κονκό έκανε από δεξιά το γύρισμα και στο δεύτερο δοκάρι ο Λούλιτς με πλασέ έγραψε το 1-0. Στο 19' και στο 25' τα σουτ των Άκουα και Μπιαμπιανί πέρασαν λίγο άουτ, ενώ στο 26 ο Μαρκέτι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Σκελότο. Τελικά στο επόμενο λεπτό η Πάρμα έφερε στα ίσα το σκορ. Ο Μαρκέτι απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Κασάνο και ο Μπιαμπιανί με διπλή προσπάθεια από κοντά έκανε το 1-1. Στο 39ο λεπτό η κεφαλιά του Καντρέβα έφυγε μόλις άουτ.

Στο 52' το σουτ του Κασάνο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μαρκέτι, που στο 55' είπε όχι σε νέα προσπάθεια του Ιταλού στράικερ και στο 61' ήταν η σειρά του Μιράντε να αποκρούσει εντυπωσιακά το σουτ του Λούλιτς. Όμως στο 67ο λεπτό ο Λούλιτς έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Κλόζε από κοντά έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Λάτσιο. Στο 74ο λεπτό το σουτ του Παρόλο έξυσε το δοκάρι της Λάτσιο, ενώ στο 81' ο Σιανί προσπαθώντας να απομακρύνει από την περιοχή του μπερδεύτηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2.Στο 84ο λεπτό ο Μιράντε είπε όχι σε σουτ του Κεϊτά εξ επαφής ενώ στο 65' η κεφαλιά του Μουνάρι από πολύ κοντά, πέρασε μόλις άουτ. Όμως στις καθυστερήσεις ο Κεϊτά έκανε από αριστερά το γύρισμα και ο Καντρέβα με πλασέ απ' το πέναλτι έδωσε τη νίκη στη Λάτσιο.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό, Μπιάβα, Νοβαρέτι (11' Σιανί), Ράντου, Ονάζι, Τσάνα (65' Κεϊτά), Καντρέβα, Μάουρι (86' Πόστιγκα), Λούλιτς, Κλόζε

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι, Λουκαρέλι, Γκόμπι (79' Μολινάρο), Φελίπε, Μαρκιόνι, Άκουα (70' Μουνάρι), Παρόλο, Σκελότο (68' Παλαντίνο), Μπιαμπιανί, Κασάνο.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΡΟΜΑ: 0-2
Γήπεδο: Σίτα ντελ Τρικολόρ

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο μήνα επιβεβαίωσε η Ρόμα στο «Τσίτα ντε Τρικολόρε» όπου φιλοξενήθηκε από τη Σασουόλο για να πάρει την τέταρτή της συνεχόμενη νίκη στο Καμπιονάτο επικρατώντας 2-0. Όλα, κρίθηκαν αρκετά νωρίς στο παιχνίδι, καθώς ο Ντέστρο βρέθηκε απέναντι στον Πέγκολο στο 16' και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους «τζιαλορόσι».

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση. Μάλιστα, κέρδισαν πέναλτι στο μισάωρο, με τον Νίκολα Ριτσόλι όμως, στη συνέχεια να παίρνει πίσω την απόφασή του και να μην καταλογίζει τελικά την εσχάτη των ποινών. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, διαμορφώθηκε και το τελικό αποτέλεσμα με τον Μπαστός στο 95' να κάνει το 2-0 και να διώχνει όποιο άγχος δημιουργήθηκε για τους φιλοξενούμενους.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Γκατσόλα, Πέδρο Μέντες, Καναβάρο, Λόνγκι, Μπιοντίνι (62' Ζάζα), Τσιμπσά, Μισιρόλι, Μπεράρντι (81' Φαρίας), Φλοκάρι (76' Μασούτσι), Σανσόνε.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης, Μπενάτια, Λεάντρο Καστάν, Ρομανιόλι, Ναϊνγκολάν, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς (72΄ Ταντέι), Φλορέντσι, Ντέστρο (79' Τότι), Ζερβίνιο (85' Μπαστός).

Keywords
Τυχαία Θέματα