Αντίο Ευρώπη για Βαλένθια

15:46 30/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 31η αγωνιστική

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΧΕΤΑΦΕ: 1-3

ΓΗΠΕΔΟ: Μεστάγια

Τεράστια νίκη πέτυχε η Χετάφε που επικράτησε με 3-1 της Βαλένθια και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής. Από την άλλη η ομάδα του Λεβάντε έχασε τις ελπίδες που είχε για έξοδο στην Ευρώπη. Οι "νυχτερίδες" προηγήθηκαν νωρίς καθώς μόλις στο 7' ο Βάργκας έκανε το 1-0 όμως η Χετάφε αντέδρασε.

Ισοφάρισε στο 24' με τον Λαφίτα και τρία λεπτά μετά έκανε το 1-2 με τον Μαρικά. Η Βαλένθια προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα όμως στο 29' η προσπάθεια του Παρέχο "σταμάτησε" στο δοκάρι. Στο 64' ήταν η σειρά του Αλκάθερ θα στείλει την μπάλα στο "σίδερο". Τελικά τη νίκη της Χετάφε σφράγισε στο 88' ο Πέδρο Λεόν που έγραψε το 1-3. Στο 90' η Βαλένθια έμεινε με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Ματιού.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Μπαραγκάν, Σεντέρος, Ματιού, Μπερνάτ, Χάβι Φουέγο, Οριόλ (46'Φεγκουλί), Βάργκας, Παρέχο, Καρτάμπιαμ Ζόνας (59'Αλκάθερ).

ΧΕΤΑΦΕ: Κοδίνα, Αρόγιο, Ράφα (77'Λασέν), Λισάνδρο, Εσκουδέρο (56'Αλέξις), Χουάν Ροντρίγκες, Μπόρχα, Πέδρο Λεόν, Μοσκέρα, Λαφίτα, Μαρικά.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΕΛΤΣΕ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μαδριγάλ

Την ευκαιρία να προσπεράσει Σεβίλλη και Σοσιεδάδ και να ανέβει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη έχασε η Βιγιαρεάλ που έμεινε στο 1-1 με την Έλτσε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 37' με τον Νταμιάν και τα "κίτρινα υποβρύχια" απάντησε στο 43' με τον Περέιρα. Πολύ κακό το δεύτερο μέρος.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο, Γκάμπριελ, Πάντιτς, Χάουμε Κόστα, Μπρούνο, Πίνα (79'Τριγκουέρος), Κάνι, Μόι Γκόμεθ (76'Όλιβερ), Περέιρα (70'Ούτσε), Περμπέτ.

ΕΛΤΣΕ: Μανού Ερέρα, Σουάρεθ, Μποτία, Πελεγκρίν, Θίσμα, Ρουμπέν Πέρεθ, Κάρλος Σάντσεθ (71'Ριβέρα), Κορομίνας, Χάνι Μάρκεθ (80'Γκάρι Ροντρίγκες), Φιδέλ (59'Κάρλες Χιλ), Κριστιάν Ερέρα.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ρέινο ντε Ναβάρα

Η Σοσιεδάδ δεν κατάφερε να φύγει με διπλό από τη Ναβάρα όπου "κόλλησε" στο 1-1 με την Οσασούνα. Οι "τσούρι ουρδίν" άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Κάστρο όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Ριέρα στο 58ο λεπτό. Με το αποτέλεσμα αυτό η Οσασούνα έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής ενώ η Σοσιεδάδ δεν κατάφερε να κάνει βήμα προς την έξοδο στην Ευρώπη.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές Φερνάντεθ, Αρίμπας, Μπερτράν, Λοτιές, Νταμιά (85'Όιερ), Λόε, Σίλβα, Θεχούδο (72'Λομπάτο), Τόρες, Αρμεντέρος, Ριέρα.

Ρ.ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Μικέλ, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Ελουστόνδο, Κάστρο (68'Γκρισμάν), Θουρουτούθα (76'Κανάλες), Βέλα, Αγκιρέτσε.

ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΑΛΜΕΡΙΑ: 1-0
ΓHΠΕΔΟ: Χοσέ Θορίγια

Στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας είχε βρεθεί η Βαγιαδολίδ, η οποία αγνοούσε τη νίκη στα τελευταία της τρία παιχνίδια. Έτσι, η αναμέτρησή της με την Αλμερία ήταν ιδιάζουσας σημασίας και ήθελε μόνο τη νίκη για να μπορέσει να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Τελικά, κατάφερε να φτάσει στο στόχο της επικρατώντας 1-0 για να βρεθεί εκτός επικίνδυνης ζώνης. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημειώθηκε μόλις στο έκτο λεπτό του παιχνιδιού από τον Μανουτσο το οποίο και αποδείχθηκε αρκετό.

Οι ελπίδες των φιλοξενούμενων για κάτι θετικό, εξανεμίστηκαν στο 75΄ όταν και ο Τορσιλιέρι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Χάιμε, Ρουκάβινα, Χέσους Ρουέντα, Μαρκ Βαλιέντε, Πένια, Λάρσον (85' Ομάρ), Βίκτορ Πέρεζ, Αλβάρο Ρούμπιο (74' Ρόσι), Όσκαρ, Χάβι Γκέρα (73' Γιεφρέν), Μανούτσο.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Ραφιτά, Τρουγίλο, Τορσιλιέρι, Μανέ, Τεμπάρ, Κορόνα (82' Αζίζ), Σούσο, Σοριάνο (60' Ζονγκό), Βιντάλ, Όσκαρ, Ντιάζ (66' Ρόδρι).

Keywords
Τυχαία Θέματα