Στη Σερβία με Γιαμακίδη

20:22 3/12/2013 - Πηγή: AEK365

Στο Κραγκούγεβατς της Σερβίας βρίσκεται από αργά το απόγευμα της Τρίτης ο ΠΑΟΚ, καθώς αύριο το βράδυ (20.00) ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει την τοπική Ράντνιτσκι για τους ‘16' του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στη σκιά της αποχώρησης του Αλέκου Λεώνη από την τεχνική ηγεσία των ασπρόμαυρων (δεν ακολούθησε την αποστολή στη Σερβία και η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι αποχώρησε για προσωπικούς λόγους) με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Άρη Γιαμακίδη να

έχει την ευθύνη για το αυριανό (τουλάχιστον) παιχνίδι.

Ο κ. Γιαμακίδης, ο οποίος είχε καθίσει πέρσι στον πάγκο του ΠΑΟΚ ως πρώτος προπονητής για 3 αγώνες (μετά την απομάκρυνση Μέλκα και μέχρι την έλευση Καζάζη) έχοντας ισάριθμες νίκες, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι τόνισε: «Έγιναν όλα πολύ ξαφνικά κι είμαι αρκετά στεναχωρημένος γιατί επέστρεψα στην ομάδα με τον Αλέκο, αλλά το μυαλό μας τώρα είναι μόνο στο ματς. Είμαστε καλά στην υγεία μας και όσον αφορά τα περί ψυχολογίας, επειδή μιλάμε για επαγγελματίες αθλητές, εγώ περιμένω να μπούνε μέσα στο γήπεδο και να δώσουν το 100%. Η Ράντνιτσκι δεν έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα της, είναι μια ομάδα που έχει προβλήματα στην υποδοχή κι εκεί θα την χτυπήσουμε, αλλά θα πρέπει κι εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε λάθη».

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας ήταν η ανερχόμενη δύναμη του Σερβικού βόλεϊ (με προπονητή τον πρώην παίκτη του Άρη και νυν τεχνικό της Ιταλικής Περούτζια Μπόμπα Κόβατς, κατέκτησε τρία πρωταθλήματα) ωστόσο έχει χάσει όλα της τα αστέρια (από το ρόστερ της ξεχωρίζουν ο ακραίος Τσίροβιτς κι ο διεθνής με την Εθνική Εφήβων της Σερβίας Μπλαγκόγεβιτς) και φέτος είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας (έχει 12 βαθμούς μετά από 7 αγώνες).

«Δεν έχουμε καμία εικόνα από τον ΠΑΟΚ, αφού η Ευρώπη δεν αποτελεί στόχο για εμάς. Σ' αυτά τα ματς ποντάρουμε στον ενθουσιασμό των νεαρών παικτών μας που δίνουν το 150% των δυνατοτήτων γνωρίζοντας ότι τους βλέπουν πολλά μάτια», είπε ο τεχνικός της Ράντνιτσκι Ντέγιαν Μάτιτς και συμπλήρωσε: «Ο ΠΑΟΚ παίζει σε πιο δυνατό πρωτάθλημα, είναι πιο έμπειρη ομάδα από εμάς και στα χαρτιά είναι το φαβορί, όμως έτσι όπως διεξάγονται τα Κύπελλα Ευρώπης όλα θα κριθούν στο δεύτερο ματς στην Θεσσαλονίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα