Στα χέρια με οπαδό ο Σαββίδης

22:14 24/8/2014 - Πηγή: AEK365

Επεισοδιακή ήταν αποχώρηση του Ιβάν Σαββίδη από την Τούμπα, μετά το νέο «στραβοπάτημα» του ΠΑΟΚ και την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Καλλονή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αν και η Τούμπα ήταν άδεια λόγω της τιμωρίας από πέρυσι, αρκετοί φίλαθλοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο και περίμεναν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για να εκφράσουν τα παράπονά τους. Μόλις τον είδα (μαζί με τους ανθρώπους ασφαλείας) άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν έντονα και να φωνάζουν πως η ομάδα θέλει μεταγραφές και ενίσχυση. Κάποιοι μάλιστα το πήγαν ακόμα

παραπέρα, λέγοντας: «μικραίνεις την ομάδα, δεν σε θέλουμε, Φύγε από εδώ, πως κατάντησες έτσι τον ΠΑΟΚ. Κάνε μεταγραφές εδώ και τώρα».

Ο Ιβάν αντέδρασε στις φωνές των φιλάθλων και φεύγοντας από την ασφάλεια πλησίασε τους οπαδούς με σκοπό να συζητήσει μαζί τους. Η κουβέντα όμως πολύ γρήγορα... ξέφυγε!

Ο Σαββίδης ζήτησε από έναν οπαδό που φώναζε να έρθει κοντά του και μόλις πλησίασε τον έπιασε από τον λαιμό και τον έσπρωξε. Εκεί επενέβη αμέσως η ασφάλεια, ενώ στο σημείο έφτασαν και τα ΜΑΤ για να τον βοηθήσουν να φτάσει στο αυτοκίνητο και να αποχωρήσει άμεσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα