Με το δεξί η Βέροια

21:31 24/8/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 1η αγωνιστική
ΒΕΡΟΙΑ-ΞΑΝΘΗ: 3-2
ΓΗΠΕΔΟ: Βέροιας

Σε ένα συναρπαστικό ματς στη Βέροια, η γηπεδούχος ομάδα επικράτησε με 3-2 της Ξάνθης. Η "βασίλισσα του Βορρά" όντας καλύτερη καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, προηγήθηκε με δύο τέρματα, αλλά στο φινάλε καρδιοχτύπησε, καθώς η Ξάνθη

κατάφερε να ισοφαρίσει. Το γκολ όμως του Ντουμίτρου στο 83ο λεπτό, της χάρισε τη νίκη και το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Το ματς

Η Βέροια είχε την υπεροχή από την έναρξη της αναμέτρησης και την εκμεταλλεύτηκε, όταν στο 41ο λεπτό ο Βεργώνης εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με όμορφη ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Κυριακίδη για το 1-0. Το 1-0 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ στο πρώτο μέρος του αγώνα.
Με το «καλημέρα» στο β' μέρος η Βέροια ευτύχισε να βρει ακόμη μια φορά δίχτυα, όταν στο 49' ο Μπεν μετά από προσπάθεια και σέντρα του Καλτσά από δεξιά, νίκησε με διαγώνιο σουτ για δεύτερη φορά τον Κυριακίδη, κάνοντας το 2-0. Η Ξάνθη ισορρόπησε στη συνέχεια, προσπάθησε να απομακρύνει το παιχνίδι από την περιοχή της και τα κατάφερε. Το τρίλεπτο, 77'-80' ήταν ονειρικό για τους Ακρίτες, καταφέρνοντας να ανατρέψουν τα δεδομένα του αγώνα με επίθεση διαρκείας. Η μείωση ήρθε για την Ξάνθη στο 77', όταν μετά από μία σέντρα από δεξιά, ο Βέρτζος έδιωξε με κεφαλιά στο ημικύκλιο, εκεί βρέθηκε ο Ομπόντο ο οποίος με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Καντιμοίρη. Στο 79' ο Ράνος μπήκε στην περιοχή από τη δεξιά πλευρά, ανατράπηκε από τον Χασελμπάινκ και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λουσέρο, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Παρά την ψυχρολουσία η Βέροια δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να βρει ακόμη ένα γκολ στο ματς. Στο 83' ο Καλτσάς με κάθετη για τον Μπεν που μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε σέντρα απέναντι για τον Ντουμίτρου, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Κυριακίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Κάλι, Αμαραντίδης (86' Καταλά), Βεργώνης, Βάσκες, Παυλίδης (71' Χάσελμπαϊνκ), Μπεν, Καλτσάς, Κάμπορα (66' Ντουμίτρου)

Ξάνθη (Σάκης Τσιώλης): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (46' Παπαστεριανός), Φλίσκας (55' Ράνος), Γούτας, Καπετάνος, Καρυπίδης, Ολιβέιρα (69' Ομπόντο)

Keywords
Τυχαία Θέματα