Σόου Γρατσάνη στην Πάτρα

20:06 4/1/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Παμπελοποννησιακό

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Θάλασσα τα έκανε ο διαιτητής Γρατσάνης στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Football League. Ο ρέφερι από τα Τρίκαλα έδωσε ένα πέναλτι

που δεν υπήρχε στους Πατρινούς στο 29' από το οποίο προήλθε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, έδειξε 16 κίτρινες κάρτες(!), έσπρωχνε τους γηπεδούχους προς την αντίπαλη εστία, ενώ εκνεύρισε τους πάντες με τα ανάποδα σφυρίγματά του. Στο 51' υπήρξε ένταση στους πάγκους των δύο ομάδων, δείγμα του ότι ο ρέφερι είχε χάσει τον έλεγχο στο ματς, όχι μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Μόλις μία φορά ο φιλοξενούμενος Απόλλωνας πάτησε την εστία του Μπαλασάκη στο 43' με τον Ανγκούλο, όλες οι υπόλοιπες φάσεις γίνονταν στην εστία του Πίτκα.

Το τέλος βρήκε τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0 και να αυξάνουν τη διαφορά από τους διώκτες τους.

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κοντοχρήστος, Κάργας, Άλα, Γκαντιάγκα(57' Χούσα), Μπαλού, Στεργίδης(89' Τσώνης), Πατινιώτης, Ντα Κόστα(82' Χαρτσιάς), Μαρουκάκης.

Απόλλων Σμύρνης (Α. Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ηρακλής(79' Χατζής), Γκονζάλες(79' Κυβελίδης), Φαρινόλα, Λαγός, Βάντερσον, Ανγκούλο(62' Καραδέμητρος)

Keywords
Τυχαία Θέματα