Ο Δήμος λειτούργησε βάσει σχεδίου!

19:21 4/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται πλέον και επίσημα απέναντι από την ΑΕΚ στην προσπάθειά της για την κατασκευή του γηπέδου της. Η κατάθεση προσφυγής στο ΣτΕ δίνει ουσιαστικά τέλος στις παλινωδίες, στα μισόλογα και στο θολό τοπίο που τεχνηέντως είχε δημιουργήσει η νέα δημοτική αρχή από την ημέρα της εκλογής της όσον αφορά τη θέση της για το πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς».

Στην αρχή ο Άρης

Βασιλόπουλος εξέφραζε την άποψή του... γενικά. Για το μέγεθος και την ιστορία της ΑΕΚ, για το δικαίωμά της να αποκτήσει ένα γήπεδο, για την ανάγκη σεβασμού στους νόμους και την προστασία του περιβάλλοντος, όμως επί της ουσίας έκανε σαν να μην έχει παρουσιαστεί ήδη ένα σχέδιο. Στην πορεία, άρχισε να εκφράζει πιο συγκεκριμένες ενστάσεις, αλλά με... υποσημειώσεις. Και εσχάτως έγινε ξεκάθαρος όσον αφορά τις διαφωνίες του, βάζοντας όμως πάντα στο κάδρο την ανάγκη... ουσιαστικού και ειλικρινούς διαλόγου με την επίσημη ΑΕΚ.

Στην... πράξη, ωστόσο, αποδείχθηκε ότι δεν είχε πραγματική πρόθεση να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της Ένωσης. Οι κινήσεις του μαρτυρούν κάτι εντελώς διαφορετικό: ότι είχε πάρει εδώ και καιρό τις αποφάσεις του και οι κινήσεις του έγιναν βάσει σχεδίου! Αρκεί να δει κανείς τη σειρά των γεγονότων...

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα