Νέα «γκέλα» για Ατρόμητο

19:17 4/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι Ατρομήτου και Καλλονής για το 2015. Οι δύο ομάδες, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι όπου ο Ατρόμητος είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ απέναντι σε μία ΑΕΛΚ

που κατέβηκε για να κρατήσει το μηδέν. Διαμαρτύρονται για ακυρωθέν γκολ του Ναπολεόνι στο 56'.

Χωρίς ρυθμό τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τους 22 ποδοσφαιριστές να δείχνουν πως έμειναν... στις διακοπές. Στο 21' ο Ατρόμητος απείλησε με τον Ουμπίδες αλλά ο Χογκ του είπε «όχι». Ο πορτιέρο της Καλλονής συνέχισε τις σπουδαίες επεμβάσεις και στο 25', αυτή τη φορά απέναντι στον Ναπολεόνι.

Καλύτερος ο Ατρόμητος στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μία καλή στιγμή με τον Παπάζογλου στο 52', ενώ στο 56' ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα τέρμα που πέτυχε ο Ναπολεόνι ως οφσάιντ. Νέα καλή στιγμή για τον Ατρόμητο στο 65' και πάλι με τον Ιταλό επιθετικό. Αυτή τη φορά ο Τσαμπούρης σταμάτησε πάνω στη γραμμή το πλασέ του παίκτη των Περιστεριωτών. Στην συνέχεια του αγώνα η Καλλονή θωράκισε την άμυνά της ακόμα περισσότερο και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να την απειλήσουν. Έτσι το 0-0 έμεινε ως το τέλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Πίτου, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης(83' Τάτος), Μπρίτο, Κιβρακίδης, Δημούτσος(71' Κατσουράνης), Ουμπιδες, Ναπολεόνι, Παπάζογλου(71' Καραμάνος)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Καλτσάς, Αντέγιο, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Χωριανόπουλος(76' Μανούσος), Κεϊτά, Μίνγκας(86' Καμαρά), Μπαρέρα, Ντελγκάδο

Keywords
Τυχαία Θέματα