Σκλάβος: Τζάμπα ήττες

16:17 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

O Bαγγέλης Σκλάβος παραδέχθηκε με δηλώσεις του στην «ΩΡΑ των σπορ» ότι κάποιες «τζάμπα ήττες» ήταν η αιτία του κακού για την εφετινή ΑΕΚ, ωστόσο, συνέστησε στους συμπαίκτες του (και όχι μόνο) να μην κοιτάνε πίσω. Τι ακριβώς είπε ο έμπειρος φόργουορντ:

«Είναι γεγονός, ότι κάποιες τζάμπα ήττες μας στοίχισαν, αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Δεν νομίζω, ότι είναι φρόνιμο να λέμε, τι έγινε και τι δεν έγινε. Αφήστε που κινδυνεύουμε μ' αυτή τη διαδικασία να αποπροσανατολιστούμε.

Όχι, όχι. Έχουμε ένα δεύτερο στόχο, που είναι απολύτως ρεαλιστικός κι αυτός είναι η τρίτη θέση. Είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε, προχωράμε».


Για τον αγώνα, που έρχεται με τη Δόξα Λευκάδας: «Δεν βλέπουμε τον αγώνα ως ρεβάνς. Πρέπει απλά να κερδίσουμε. Καλό είναι να συνδυάσουμε και για τον κόσμο μας, καλή εμφάνιση και νίκη, αλλά προέχει η νίκη, που θα μας φέρει πιο κοντά στην τρίτη θέση, για να δούμε αν και κατά πόσο δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ανόδου μας στην Α1. Αυτό είναι το θέμα. Πάμε για το τρία στα τρία. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για το τι μπορούσαμε να είχαμε κάνει και δεν κάναμε».


Για την «κοιλιά» της ομάδας: «Είναι γεγονός ότι και εμείς ως παίκτες κάναμε λάθη. Επιπλέον, Ιανουάριο με Φεβρουάριο «κάναμε κοιλιά». Θεωρώ, ωστόσο, ότι επανήλθαμε. Βλέπετε, ότι πραγματοποιούμε και καλές εμφανίσεις. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Η Δόξα Λευκάδας είναι επικίνδυνη ομάδα. Έχει ποιότητα. Θα αγωνιστεί χωρίς άγχος. Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Επαναλαμβάνω, όμως, κυνηγάμε έναν ρεαλιστικό στόχο και είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε. Θέλουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας τόσο στον αγώνα με τη Δόξα, όσο και στους εναπομείναντες αγώνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα