Αυτοψία της ΕΠΣΠ στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων πραγματοποίησε την Τρίτη (24/4) η διοίκηση της ΕΠΣΠ, με κλιμάκιο τεχνικών της ΓΓΑ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση του Πειραιά, για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρονται τα εξής:
«Με την έγκριση του Διοικητή της Σχολής Ναυτικών

Δοκίμων Υποναύαρχου κ. ΑΝ.ΚΑΤΣΑΡΗ και σε συνεργασία με τη Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ την Τρίτη 24.4.2012 κλιμάκιο τεχνικών της Γ.Γ.Α επισκέφτηκε το χώρο του γηπέδου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων για εξέταση ακόμη μια φορά, της αθλητικής εγκατάστασης της Σχολής για αποτύπωση και στόχο την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου .
Στη συνάντηση συμμετείχαν από την Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ο Πρόεδρος κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ,
ο Γεν. Γραμματέας κ. ΚΩΝ.ΒΡΑΚΑΣ , ο Ταμίας κ. ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αναπληρωτής Ταμίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑΣ, ο Πρόεδρος Παρατηρητών κ. ΠΑΝ.ΛΑΠΑΤΑΣ και το μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΜΙΧ.ΜΟΥΣΕΛΗΣ.
Από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού οι κ.κ. ΜΑΝΟΛΕΔΑΚΗΣ Θ., ΓΙΑΚΑΣ Δ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ.
Από την Διοίκηση της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων ο Υποδιοικητής Αρχιπλοίαρχος κ. ΠΑΝ. ΠΑΣΤΟΥΣΕΑΣ
και ο Τμηματάρχης Γενικού και Ναυτικού Αθλητισμού Υποπλοίαρχος κ. ΔΗΜ. ΣΟΥΒΑΛΤΖΗΣ.
Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο Βουλευτής κ. ΔΗΜ. ΚΑΡΥΔΗΣ.
Στην συνάντηση ειπώθηκε άλλη μια φορά από τον Υποδιοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Αρχιπλοίαρχο
κ. Π.ΠΑΣΤΟΥΣΕΑ ότι η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων συμφωνεί στην ανακατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου
με φυσικό χλοοτάπητα, την αναβάθμιση του φωτισμού, ως και την συντήρηση του φυσικού χλοοτάπητα, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι αθλητικές ανάγκες της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων ως και οι υποδομές των Πειραϊκών Σωματείων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και ειδικά των σωματείων της Πειραϊκής Χερσονήσου.
Επαναδιατυπώθηκε από το Τεχνικό Επιτελείο της Γ.Γ.Α ότι το όλο έργο της ανακατασκευής της αθλητικής εγκατάστασης είναι περί της 500.000 ,00 Ευρώ, η δε μελέτη αναβάθμισης του φωτισμού είναι ήδη έτοιμη.
Η επίσκεψη του Τεχνικού Επιτελείου της Γ.Γ.Α σκοπό έχει να επαναδιατυπώσει την όλη ανακατασκευή του φυσικού τάπητα του γηπέδου.
Ειπώθηκε δε στην επιτόπια συζήτηση μεταξύ όλων των παρευρισκομένων ότι είχε εκφράσει την πρόθεση του ο
Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. ΣΤΕΦ.ΧΡΗΣΤΟΥ να καλύπτει τις ετήσιες ανάγκες συντήρησης του νέου φυσικού χλοοτάπητα που θα τοποθετηθεί στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΣΤ. ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ σημείωσε προς όλους ότι είναι η τέταρτη φορά που πραγματοποιείται παρόμοια σύσκεψη και ελπίζουμε ως Διοίκηση την επόμενη φορά που θα κληθούμε να είναι για να καλέσουμε τα σωματεία μας και τους ποδοσφαιριστές τους να χειροκροτήσουν επιτέλους! την ανακατασκευή αυτής της ποδοσφαιρικής εγκατάστασης και όχι για να ξανακουβεντιάσουμε σε μια πάλι από τα ίδια μετάθεση μιας δίκαιης προσδοκίας μας, προσδοκία του Ποδοσφαιρικού Πειραιά που θα μας θλίψει και θα μας απογοητεύσει.
Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φο
Keywords
Τυχαία Θέματα