«Να συναντηθούν με Καραμανλή»

16:07 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Την πλήρη αντίθεση του με όσα διαρρέουν από την ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε μέσω (διευκρινιστικής) επιστολής του προς τον υπογράφοντα ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος. Ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ υποστηρίζει, ότι παρενέβη έπειτα από αίτημα του Νίκου Γεωργαντζόγλου και δεν εμπλέκεται με καμία διαδικασία, που ν' αφορά στην εξυγίανση. Καλεί επίσης τους διοικούντες την εταιρία να συναντηθούν με τον Μπάμπη Καραμανλή,

ο οποίος «δεν έχει αρνηθεί» να παραδώσει τον ισολογισμό και επιμένει, ότι η πλευρά Γιάννη Φιλίππου προσφέρει κάθε ηθική και νομική βοήθεια...

Τι αναφέρει ο κ. Λαμπρόπουλος:

«Με έκτακτη Γ.Σ. των μετόχων της ΑΕΚ αποφασίσθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου χωρίς τη συμμετοχή του κου Ιωάννη Φιλίππου. Παράλληλα εξουσιοδοτήθηκε ο κος Καπετανόπουλος να ετοιμάσει το σχετικό πρακτικό και τα έγγραφα προς το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Δεδομένου ότι από το 2007 έως σήμερα υπεύθυνες για τα φορολογικά βιβλία και στοιχεία ήταν οι διοικήσεις Δρόσου, Τζιβελέκη, Βάσσιου, Καραμανλή ζητήθηκε από τον κο Γεωργατζόγλου (με την ιδιότητά του ως τελευταίου προέδρου της ΚΑΕ) η παρέμβασή μου ώστε να λάβει γνώση των βιβλίων και στοιχείων και να τα παραλάβει. Πράγματι του απέστειλα την 9/4/2012 τους ισολογισμούς της εταιρίας πλην του τελευταίου ισολογισμού του 2011, με την υπόμνηση ότι το λογιστικό γραφείο που τηρεί τα βιβλία τον έχει έτοιμο και πρέπει να ορισθεί μια συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης ώστε να τον παραλάβει.


Ο κος Γεωργαντζόγλου έθεσε ως όρο να υπογραφεί ο ισολογισμός από τον κο Καραμανλή, κάτι που ο τελευταίος δεν έχει αρνηθεί να το πράξει. Συνεπώς οφείλουν να συναντηθούν οι ανωτέρω και να προχωρήσουν το σχέδιο εξυγίανσης, που με επιμέλεια και επαγγελματική συνέπεια έχει καταρτίσει ο κος Καπετανόπουλος. ΄Ο,τι άλλο ακούγεται περί καθυστερήσεων ή αναβολών δεν υφίσταται. Η πλευρά του μετόχου προσφέρει κάθε ηθική και νομική βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση όποτε της ζητείται».

Keywords
Τυχαία Θέματα