Σαρρής: Επηρεάζει την ΑΕΚ η διακοπή

15:28 16/11/2014 - Πηγή: AEK365

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος, μίλησε ο Γιώργος Σαρρής. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, είπε στο gazzetta πως η διακοπεί επηρεάζει ιδιαίτερα την ομάδα, όχι μόνο για φέτος αλλά και για τη νέα σεζόν που θα βρει την Ενωση

ξανά στα Σούπερ Λίγκα.
«Οι αρμόδιοι πήραν μια απόφαση, η οποία είναι σεβαστή. Πρέπει να μηδενίσουμε αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Ο κόσμος, όπως σέβεται τους ποδοσφαιριστές έτσι πρέπει να κάνει και με τους διαιτητές. Δεν γνωρίζω αν είναι σωστή αυτή η λύση γι αυτό και υπάρχουν αρμόδιοι για να το κρίνουν αυτό. Σίγουρα, όμως,πρέπει να γίνει κάτι και να λήξει αυτό, έτσι ώστε να μην έχουμε άλλα τέτοια κρούσματα».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να επηρεάσει την ομάδα του η απόφαση αυτή αγωνιστικά είπε: «Είμαστε ομάδα που κάνουμε πρωταθλητισμό και κάτι τέτοιο δεν μας ευνοεί καθόλου. Αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή θα τελειώσουμε αργά φέτος και μη ξεχνάμε ότι είναι και τα πλέι οφ. Η Football League τελειώνει πολύ αργά, η Superleague ξεκινάει νωρίς και επειδή η ομάδα θα πάρει την άνοδο θα υπάρχει λίγος χρόνος ξεκούρασης. Επίσης, θα είναι σοβαρό πρόβλημα αν μπουν τα ματς Τετάρτη - Κυριακή γιατί το πρόγραμμα θα είναι φορτωμένο.

Όπως και να έχει οι αρμόδιοι κάνουν τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας που είναι όπως και να εξελιχθεί το πρωτάθλημα να οδηγήσουμε την ομάδα στην άνοδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα