Ο Κάρολ έπαιξε δυο 90λεπτά μέσα σε 18 ώρες!

15:12 16/11/2014 - Πηγή: AEK365

Οι φίλοι της Νοτς Κάουντι βρήκαν ακόμα έναν λόγο για να εκτιμήσουν τον Ρόι Κάρολ μετά από αυτό που έκανε τις προηγούμενες μέρες ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας ο οποίος έπαιξε δυο 90λεπτά μέσα σε 18 ώρες.
Αρχικά, ο Κάρολ αγωνίστηκε με τη Βόρειο Ιρλανδία στο παιχνίδι κόντρα στη Ρουμανία για τα προκριματικά του EURO 2016. Οι Βορειοϊρλανδοί ηττήθηκαν για πρώτη φορά αλλά ο Κάρολ έκανε πολύ καλή εμφάνιση

και ψηφίστηκε από τους φιλάθλους της εθνικής ομάδας ως ο καλύτερος παίκτης.
Μετά το τέλος του αγώνα και χωρίς να χάσει χρόνο, ο Κάρολ πήρε το αεροπλάνο, διένυσε 1700 μίλια και μετά από ένα ταξίδι που κράτησε περίπου πέντε ώρες, έφτασε στην Αγγλία τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Αφού κοιμήθηκε τρεις ώρες, ο Κάρολ εμφανίστηκε κανονικά στην αποστολή της Νοτς Κάουντι για το παιχνίδι στο "Ricoh Arena" κόντρα στη Κόβεντρι για το πρωτάθλημα της League 1. Ο Κάρολ ήταν βασικός, κράτησε ανέπαφη την εστία του για άλλο ένα παιχνίδι και η Νοτς Κάουντι πήρε τη νίκη με γκολ του Κέρτις Τόμπσον στο 72ο λεπτό.
Σε δηλώσεις του ο Κάρολ τόνισε: "Για μένα, το να παίζω με τη Νοτς Κάουντι στο αγγλικό πρωτάθλημα, είναι κάτι το φανταστικό. Ουδείς έχει δείξει ενδιαφέρον για μένα το καλοκαίρι και ο Σον Ντέρι μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στην Αγγλία, οπότε είναι μεγάλη χαρά για μένα να έρχομαι εδώ και να παίζω για τη Νοτς Κάουντι. Νομίζω ότι κοιμήθηκα μόλις δυο ή τρεις ώρες πριν το παιχνίδι και το πιθανότερο είναι πως θα κοιμηθώ για τις επόμενες δυο ημέρες".

Keywords
Τυχαία Θέματα