Πάμε για νέο πάρτι στο ΟΑΚΑ...

13:04 16/11/2014 - Πηγή: AEK365

Στις 3 σήμερα το μεσημέρι η ΑΕΚ δίνει ένα τεράστιας σημασία αγώνα. Με τον Σάκοτα στον πάγκο της, θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί της και να κερδίσει τον Απόλλων Πατρών. Το ΟΑΚΑ και πρέπει και θα είχει πολύ κόσμο για να βοηθήσει τους παίκτες να... σηκωθούν γερά στα πόδια τους και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Εισιτήρια αρκετά έχουν ήδη πωληθεί, όμως φυσικά υπάρχουν κι

άλλα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ λοιπόν:

Εισιτήρια θα πωλούνται από το ΟΑΚΑ και ανήμερα (16/11) του αγώνα. Από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη" & του Μπάσκετ Parking P5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ. Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν από τις 12:00 και θα πωλούνται εισιτήρια και έως την έναρξη του αγώνα.
• Διαδικτυακά (στο http://www.viva.gr/tickets/sports/aek-basket-tickets
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
• Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες κάρτες διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).
• Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
• Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να υπακούουν στις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, και της Διοίκησης. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.
• Για την είσοδό σας στο στάδιο είναι υποχρεωτικό να έχετε τυπωμένο εισιτήριο. Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το Viva.gr και δεν μπορείτε να τυπώσετε το PDF που σας στείλαμε, τότε μπορείτε να μεταβείτε σε ένα από τα ακόλουθα σημεία για να το τυπώσετε πριν τον αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα